Відповідь: Продам коробку для поло 1.0 (185)М Дзвонив - звязок відсутній Це (185) чи 085? Якщо дешево і мені підходить - я б взяв. Ціна?
Відповідь: Продам коробку для поло 1.0 (185)М Але ж 085 коробка йшла на Гольфи ІІ з обємом 1,3 і 1,05! Так у мануалах пишуть, а вже 020ті коробки на вищі обєми - що на це скажеш?
Відповідь: Продам коробку для поло 1.0 (185)М Упс... Сорі велике, я щось тормознув і чомусь думав, що в тебе 1,6. Тоді все ок. Звір тільки кулісу і датчик заднього ходу по етці - знаю, що на деяких vw тих років стояла тросова куліса.
Відповідь: Продам коробку для поло 1.0 (185)М Згадав Мене цікавить коробка від Поло і двигун зі всім навісним Мрію такий девайс впихнути в Трабант, відповідно питання 1) ціна коробки? 2) чи часом нема двигунчика VW об'ємом 1.0
Відповідь: Продам коробку для поло 1.0 (185)М Як сказати. Траббі - моя перша машина, котру купив ще в 1996році. Нажаль вже 2 роки стоїть на приколі. Двигун показав руку дружби. Коли німці об'єдналися то на Трабант і Варбург почали ставити двигуни з VW. Цебто була партія Траббі з двигуном поліка 1.0, відповідно якщо на заводі ставили двигло з VW, то і я поставлю....