карви SALOMON verse 5 з кріпленнями C610 зроблені в Австрії lenght 180 radius 20 side-cut 107/73/96 Продам терміново і не дорого. 067 672 35 75 Роман вибачте, на даний момент єдина фотка ті, що справа
стан нормальний. але цього сезону ще не їздили, тому ковзаючу поверхню натерти треба полюбому. канти гострі. прайс 600 грн. 550 - забрати вже. нижче не можу (
Vova$ — в мене 46 розмір )))) більший бут не пхали ))), задирки є, я ж на них їздив (2-3 рази за сезон на Буковелі.) Як вже написано: варто пройтись по ковзаючій поверхні, підготувати її до сезону. це грн 50, тому ціна 550(вже), але ціна в 160 - просто нереальна. Стан в них хороший, кантом взагалі порізався, коли їх витирав. Лесик — завтра будуть фотграфії не продавав би, але нажаль пошкоджене коліно на лижах стояти вже не дозволяє.
неа. бути на продаж не йдуть. якщо їх сьогодні не забирають, то NOS в черзі на оглядини за Лесиком ))) візьму лижі з собою на роботу, що мати змогу показати їх в будь-який зручний для вас час. ще раз мій № тел.: 067 672 35 75