Продам майже новий ноутбук

Тема у розділі 'Інше', створена користувачем Eller, 27 тра 2013.

Статус теми:
Закрита.
  1. Eller

Eller Active Member

VW Passat B4 1,8 ABS
    Клубна карта:
    Хочу!
    Продам практично новий ноутбук Asus K53SD-SX1249D 15.6" (1366х768) LED, глянцевый / Intel Core i3-2310M (2.1 ГГц) / RAM 4 ГБ / HDD 500 ГБ / nVidia GeForce GT 610M, 2 ГБ / DVD SuperMulti / LAN / Wi-Fi / Bluetooth / веб-камера, чорний, гарантія до 16.01.2016 року.

Стан ідеальний, практично не користований, куплений в мережі Фокстрот з додатковою 3-річною гарантією (в чеку вказані всі куплені позиції, в тому числі 440 грн. за додаткову гарантію). В комплекті коробка, документи, зарядне - все, що має бути.

Ціна 4300 грн. (памятайте, що тут в ціні ще додаткова гарантія, куплена за 440 грн.). Ціна по чеку понад 5500 грн. була.

Пересилка по Україні за ваш кошт, вишлю в любу точку Новою поштою, наложеним платежем.

Підвохів з ноутбом ніяких, це я також гарантую, просто потрібні гроші.

2. Prizrak

Prizrak Місцевий

BMW 730d E38 / VW Vento GL 1.8
    Клубна карта:
    000049
  3. шейк

шейк Active Member

гольф 3
  4. Eller

Eller Active Member

VW Passat B4 1,8 ABS
    Клубна карта:
    Хочу!
    З річною гарантією. В мене гарантії залишається 2 роки і 7 місяців. Гарантія додаткова коштувала 442 грн., додайте до ціни. Гарантія в ноутбуках непогана штука.

Є пропозиції реальної ціни - пишіть у ПП, готовий говорити. А якщо так, пофлудити, то я і сам вмію...

5. Eller

Eller Active Member

VW Passat B4 1,8 ABS
    Клубна карта:
    Хочу!
    А якщо ціна 4000? Зацікавить? Ноут реально новий, пролежав майже весь той час.

6. Eller

Eller Active Member

VW Passat B4 1,8 ABS
    Клубна карта:
    Хочу!
    Народ, беріть файний ноутбук з 2,7 річною гарантією! Ноут просто лежить, ніхто не користується!

7. Kam@toZ

Kam@toZ Місцевий

VW Jetta 2 1.8 RF 2e2
    KHS DH 50 Fetish
    Клубна карта:
    000088
    яка додаткова гарантія,хто тебе так розвів.На ноут і так йде гарантія все залежить від виробника (термін).Не раз купляю в магазині техніку і хочуть впарити гарантію,хотя гарантійний і так штампують.Думаю цей рік що дає магазин тяжко буде довести.

Останнє редагування: 31 тра 2013
  8. Eller

Eller Active Member

VW Passat B4 1,8 ABS
    Клубна карта:
    Хочу!
    Сам це все знаю )) Це додаткова 2 річна гарантія від Фокстроту, є в них така штука.

9. Eller

Eller Active Member

VW Passat B4 1,8 ABS
    Клубна карта:
    Хочу!
    Продано. Можна закривати, терти і т.д.

Статус теми:
Закрита.

Поділитися цією сторінкою

а де твій аватар? :)