відмінний стан. офіційно куплений, тел. вже без гарантії зовнішній вигляд ідеальний, плівка на екрані 1000грн кого цікавить характеристики то будь лакса: Тип корпусу Слайдер Категорія Смартфон Робочий діапазон Чотири діапазони EGSM 850/900/1800/1900 WCDMA 850/900/1900/2100 Сенсорний дисплей Так Характеристики дисплею До 16,7 млн. кольорів, Стійкий сенсорний екран, Регулювання яскравостi, Датчик орієнтації пристрою, Датчик розміщення пристрою, Датчик зовнішньої освітленості. Пам'ять Внутрішня пам’ять: 200 MБ. Роз’єм для карт пам’яті MicroSD (до 16 ГБ) з можливістю гарячої заміни Операційна система SSymbian OS, версія 9.4 Персональний органайзер Детальна контактна інформація, Календар, Перелік справ, Нотатки, Диктофон, Калькулятор, Годинник, Конвертер валют Повідомлення та пошта SMS/EMS/MMC/E-mail-клієнт (IMAP4, POP3, SMTP) Інтернет Перегляд повнорозмірних веб-сторінок, Підтримка розмітки мов: HTML, XHTML MP, WML, CSS, Підтримка протоколів: HTTP v1.1, WAP, Підтримка протоколу TCP/IP. Візуальний журнал перегляду, підтримка HTML і JavaScript, підтримка Flash Lite 3.1 і Flash Video. GPS і навігація Вбудовані приймачі GPS і A-GPS. Датчик правильної орієнтації дисплея Камера Камера на 5 мегапікселів (2584 x 1938 пікселів) Спалах Так Додаткові функції Автофокус і подвійний світлодіодний спалах, 4-кратне цифрове збільшення, Формати фотографій: JPEG, EXIF. Відеозйомка у форматах від MPEG-4 до VGA із частотою 30 кадрів/с, Формат відеофайлів: .mp4 (стандартно), .3gp (для MMS). Радіо Стерео FM-радіо (87,5-108 МГц/76-90 МГц), підтримка RDS Музичний плеєр Так Опис плеєра Музичні кодеки: .MP3, WMA, AAC, AAC+, eAAC, eAAC+. Підтримка тегів ID3 до музичних файлів та відображення обкладинок альбомів. Підтримка DRM (цифрове керування правами): WM DRM, OMA DRM 2.0/1.0 Додаткові функції Доступ до інтернет-відео, сумісного з RSS-каналами та відеопідкастами, із безпосереднім бездротовим оновленням та завантаженням. Підтримка Flash Video. Відеовиклики. Ігри Сенсорний інтерфейс, який можна використовувати для ігор Живлення Літій-іонний акумулятор BL-4J ємністю 1200 мА/год Розміри 113.4 x 53 x 16.8 мм Вага 150 г
я чесно кажучи не знаю, я кожен вечір ставлю на зарядку (привичка), тому що я часто через нього сижу в неті,музику слухаю і т.п. то до кінця дня вистачає але фактично при повній нагрузці, а так думаю 3 дня хватає і ще залежно що понавключати (якщо забудеж виключити WIFI і GPS то сяде за півдня). я говорю про свій телефон особисто я його купив як тільки він появився в продажі