І знову я вирішив собі купити шось новіше, тому продаю свою моторолку. Уточню, що телефон працює у всіх мережах! Підтримує і GSM, i CDMA! Телефон повністю справний. В комплекті віддаю 2 батареї. Одну оригінальну і китайський аналог. Зарядне, шнур. Стан добрий. Є мінімальні сліди користування. Ціна питання - 1500грн. Технічні характеристики: [OFF] 1 ГГц 2-ядерный процессор NVIDIA Tegra 2 открывает веб-страницы и выполняет другие действия в два раза быстрее чем другие смартфоны 4,3-дюймовый мультисенсорный дисплей с разрешением qHD (Quarter High Definition; 960 x 540 пикселей) и набором удобных жестов. Оснащен акселерометром для изменения ориентации, датчиком приближения и сенсором внешнего освещения для автоматической регулировки яркости экрана. 1 Гб оперативной памяти помогают в многозадачном режиме 8 МП автофокусная камера и фронтальная VGA камера для видеозвонков Запись видео в формате HD 720р и частотой 30 кадров/с 16 Гб встроенной памяти и расширением через слот micro SD (объемом до 32 Гб) 3,5 мм выход для наушников[/OFF]
Оригінального 1700mAh, китайського 1800mAh. Брав дві батареї бо в мене добу тримає, а деколи нема де зарядитися. Ну але в мене постійно 3Ж мережа, постійно включений інтернет і синхронізація. При вирубленому неті тримає від ранку до ранку. В знайомого такий самий на лайфі без нету тримає 3 доби при помірному спілкуванні. Можна звісно побачитися з ядрами, радіомодулями і добитися меншого споживання батареї, але мені влом. Є можливість - тикаю заряджатися. Шнурків в наш час і розеток/юсбішок є повно.