Ціна договірна Руль шкіряний не мульти - 70 у.е. Подушка безпеки з шлейфом проводів - 170 у.е Підрульовий блок (підтримка круїз-контролю, бортового компютера МФА+, тільки без підтримки мультируля) - 40 у.е. Всі питання по тел.: 097305173шість Орест
Я думаю можливо за винятком підключення подушки до системи безпеки авто. У мене мультируль взяв чоловік з Києва на Т4 ... каже що стає на ура
мені головне, щоб руль сів на шків і шкарадно не виглядав..., кнопку фа-фа точно підключу, там складного нічого немає. чи міг би дати попробувати поставити - якщо все буде гут, то купив би. дай номер тел для контакту ПиСИ. знавці шківів під руль - підкажіть чи варто брати (тобто чи стане мені той руль), щоб зря не тривожив людину
Я не знавець шківів, але певний час назад цікавився даним мультикермом, а таке кермо як продається, стоїть в мене на стоці. Так от: дані керма підходять до Гольфів 5,6, Скірокко 3, Пассата Б6, Т4....здається все. Ага, ще на Джетту.
Zharik я перепрошую що втикаюсь але на кой тобі руль з подушкою? 240$ ? Чи там нема подушки і надпис аірбег нічого не значить?
по-перше, ціна на руль 70уо, по-друге, мабуть небуду його брати, так як треба буде щось колхозити, щоб фа-фа працювало. ну а взагалі, просто щось захотілось гарного шкіряного сруля