продам N78

Тема у розділі 'Інше', створена користувачем NX_COOL, 8 вер 2009.

1. NX_COOL

NX_COOL Початківець

VW GOLF2
    Пропоную Вашій увазі смартфон Nokia N78, в якому є ВСЕ без перебільшення!
    Даному апарату близько року! Виробник - ФІНЛЯНДІЯ! Українська сертифікація. ОСТАННЯ ПРОШИВКА! Стан у цілому дуже гарний (дивіться фотки), але є нюанс: обламана защолка кришки батареї і на цій кришці є пляма від клею, яким я намагався заклеїти ту защолку) (обведено на останній фотці). При цьому кришка тримається ЧУДОВО! Просто ззаду телефон не дуже гарно виглядає, це можна вирішити заміною кришки. На працездатність це ніяк не впливає, не сильно впливає і на зовнішній вигляд, але я попереджаю відразу, щоб не було потім претензій до мене!

У комплекті: телефон, батарея, зарядка, USB-кабель, навушники, диск з драйверами
    Прочитати про телефон ви можете тут:
    Огляд телефону: http://www.mobile-review.com/review/nokia-n78.shtml
    Технічні характеристики: http://www.nokia.ru/products/phones/n78/specifications

Основні плюси даної моделі:
    > Товщина всього 15 мм і вага 102 грама (практично не відчувається в кишені)
    > Підтримка стандарту 3G HSDPA (відеодзвінки, інтернет зі швидкістю до 7,2 Мбіт / сек)
    > GPS навігація (незамінна річ для мандрівників та водіїв, при покупці за бліц-ціною - встановлю програму Garmin Mobile XT 5.0 з детальною картою України)
    > Підтримка WIFI (безкоштовний інтернет в кафешках, аеропортах і інших місцях з покриттям WiFi)
    > Якісна 3-мегапіксельна камера з автофокусом і оптикою Carl Zeiss
    > FM передавач (транслює музику з телефону на будь-FM-радіо, дуже зручно в автомобілі!)
    > Великий екран 2,4 дюйми з роздільною здатністю 240х320 пікселів і 16 мільйонами кольорів!
    > 3,5 міліметри роз'єм для навушників (підходять БУДЬ-навушники від плеєра)
    > Сама нова (з не сенсорних) операційна система Symbian 9.3!
    > Про такі дрібниці як MMS, MP3 плеєр, Інтернет, Електронна пошта і т.д, говорити не буду тому що вони є в більшості телефонів.

Тепер чому я це все продаю? Причина проста - хочу купити Nokia N79 або 5800XpressMusic
    Ціна питання - 1800 гривень. Торг!!! Маю також флешку Toshiba на 8ГБ (на ній установлений Garmin Mobile XT 5 і найновіша карта України), якшо будете брати разом з флешкою - віддам її за 100 гривень. Поки флешку окремо не продаю

Останнє редагування: 8 вер 2009
  2. NX_COOL

NX_COOL Початківець

VW GOLF2
    Ціна змінена 1650 без флешки

3. NCRPI

NCRPI Місцевий

продано....
    Клубна карта:
    000014
    Цікавить флешка, маю аналогічний апарат задоволений на всі сто!

Поділитися цією сторінкою

а де твій аватар? :)