Продаю свій Nokia 5800 Navi (black). Хороший стан, в комплекті: коробка, ЗУ стаціонарне, автотримач, стилус, дата кабель, карта пам'яті на 8 Гб, додаткова захисна плівка, чехол. Ціна - 100$ (без торгу). Кого цікавить або є питання - пишіть в ПП.
бо один я роздавив вивчивши пропозиції на ринку смартфонів я зрозумів що він таки найкращий на даний час і купив ще один
а які альтернативи? для мене наприклад бренд нокіа це щось вагоме. хоча знаю що по програмному забезпеченні вони пасуть задніх, але телефон має бути нокіа)))))
Я перший на черзі подивитися, людина ж написала всі питання у ПП, я і написав тоді відразу у ПП. Якщо все так, як було мені сказано, то звісно, що купую. То не в мене два таких телефони, то в MARTINI. І я тому питав, чи настільки добрий телефон, що він аж два купив
А я маю Нокій штук сім. Навіть таку, як цегла, і ще в неї витягається антенка на 20 см!!! Причому, навіть ця мобілка працює! Але!!! Всі старіші моделі і робочі, і тримаються купи. А от нові... Лишилося ними хіба що цвяхи забивати. ДРАНТЯ!!! Попри це, я, на жаль, не можу зрадити тій марці
Ну колись нокія себе зарекомендувала сильно як якісні і надійні, але на сьогоднішній день це вже не так актуально. Перепробувавши багато всього, сімбіани різні, блекбері, віндовс мобайл, айфони і т.д., вияснив що для мене на сьогоднішній день найкраще це - андроїд. Поміняв вже 4 HTCшки на андроїді, від всіх задоволення 100%! Міняв через те що весь час хотілося "швидшої". От зупинив свій вибір зараз на HTC Legend http://www.mobile-review.com/pda/review/htc-legend-full.shtml. В магазинах в яких ще вони лишилися (бо вже перестали випускати) вони коштують поза 3000грн, я купив за 1400 б/у. Камера, навігація, купа силенна софту, до якого сімбіану як на мене вже не дорости... Нічого не тормозить, все працює відмінно. Це власне моя особиста думка і я нікому нав"язувати її не хочу, але навіть за статистикою андроїд і іОС лідирують на сьогоднішній день. Але іОС це трохи униленько, мало можна в ньому копирсатися, все тіки поверхнево тим що дозволяє Apple. В систему не залізеш, за все плати, купа геморою з розлочками і джейлбрейками і т.д.))) Продавцю АП! в продажі. Комусь подобається і сімбіан і нокія, але це вже справа того що потрібно і справа смаку.
Погоджуюся, що нокіа вже далеко не та, навіть десь тут писав на форумі про свою останню. Погоджуюся і за андроїд, знаю це все. Але... Маю 3 нокії різних поколінь, і ще 4 в сім'ї. Маю і з чим порівнювати, з іншими виробниками. Ось думаю, пора взяти щось ще до колекції з нокій, раз є така нагода