Телефон в хорошому стані. Не тонув, не падав. Апарат легальний, купувався в магазині "Дешевше" десь 6 місяців тому, все ще на гарантії. Комплектація повна: - зарядка - карта пам"яті на 8Гб - гарнітура - стилус - ремінець з медіатором-стилусом - кабель ЮСБ-мікроЮСБ до компа - коробка - інструкція - диск з софтом - 4 запасних подушечки для навушників окрім того - в телефоні встановлено навігацію Garmin Mobile та месенджер Qip PDA, бери і юзай - на карті записаний весь другий сезон "Теорії брехні" і купа музики Пробую продати бо хочу X10 Ціна 1800 грн О97 9З4 56 55
от тобі й на, я тільки таким обзавівся, а народ такі уже скидає надіюсь шо телефон залишиться в клубі .
Шо ви хєрньою страдаєте панове! Купляйте комунікатори і більше не захочете всяку мурню тіпа нокії і їм подібне. років два тому купив HTC і в сторону телефону навіть не дивлюся...
Того, Ігор і хоче Х10. Це андроїд, ну і чесно кажучи по враженях - бомба з 4'' надчітким тачскріном. На сьогодні, ІМХО, НТС і Яблучні Телефони і Планшети - нервово курять в стороні. Це з власного досвіду юзаня.
я згідний з олегом, і незгідний з юрою. тримав і юзав особисто шо НТС, шо нокії і соньки на андроїді... останні сакс і то так добре. по ціні, напр модель Комунікатор Desire (A8181) коштує 625уо ігор, соррі, шо тему засмітили
Нічого, давайте відговорюйте Я переглянув характеристики і начитався публікацій в інтернеті, мені здається що Х10 це реально бомба. Але в руках поки шо не тримав. А які переваги того ж НТС наприкад? Що в ньому є такого, що нема в моїй Нокії і в Х10 ?
Я за HTC. Давно мріяв про Diamond 2, але грошенят не було, і новіші моделі випустили.... Але б зара від 2го даймонда не відмовився, хоча маю досвід користування нокіями (типу комунікаторами, але то лиш назва, насправді комунікатор і смартфон "эта баальшая разница" ).
Можеш почитати цей огляд: http://www.mobile-review.com/pda/review/sonyericsson-x10.shtml , там є і порівняння з іншими і недоліки xperia.
Дякую за лінк. Мій запал щодо Х10 трохи став згасати Крім того я зробив висновок що будь-який смартфон чи комунікатор подібного класу мені поки що не потрібен. Ці апарати коштують в 2 рази від нокії 5800 але аж ніяк не кращі за неї в 2 рази Є свої переваги, безумовно, але не настільки...
Зараз юзаю андроід і перепрошивав не раз (з коробки йшов 1.5 зараз 2.2). Можу сказати шо система сира. Тобто то там то там натикаєшся на якісь незручності то дзвонилка дефолтна не така то треба ставити патч шоби джпс ловило скорше, то відео по мережі не грає і так далі. Але і тут вагоме для мене але система не крашає не зависає і є мега юзабільною тобто то шо в ній паше то паше максимально зручно ). Я згоден миритись з недоліками і знати шо я на рідній джава платформі ) Я думаю шо мої проблеми вони в девайсах аля HTC не такі гострі бо ХТС поставляє андроїд з набором своїх прог які є зручніші ніш стандартні. Симбіан юзав на нокії замахав своєю гальманутістю та ще і проги треба було якимось сертифікатом підписувати шо робило незручним встановлення інших програм. Вінмобайл як на мене то найдоросліша ОС на телефони наразі тобто якшо нехочеш приділяти багато уваги телефону то вінмобайл твій вибір ) Багато прог крекнутих і фрішних. Народу який юзає теж найбільше. Іфон не юзав але по потребах проекту на роботі є IPad незнаю чому тут плюються але то шо в ньому заявлено все працює і працює швидко і якісно. Правда ціна-набір можливостей програють конкурентам ХТЦ реально рулить за рахунок збірки збірка в тих дева1сів просто бомба Вбудована збірка ОС (можу говорити тільки про андроїд) теж на висоті. РЕально шо дратує то той їхній трекбол і то шо на багатьох девайсах нема хард кнопок шо робить іноді дуже цікавим юзання його на морозі коли екран на пальці не реагує )