Знайомий попросив продати 4шт літнього Нокіан 185/65Р14. 2шт-6 і 2шт-5. Фотки закину вечером. Ціна - 1000грн/4шт
Невже така кусюча ціна, а за 400грн/пара то доооооооооооооооорого, тоді пишіть, дзвоніть і дійдемо консенсума, точно сі заторгуєм!
Найгірша моя покупка за останні десять років! Скільки купував і купую на форумах, Аукро і т.д. - такого відношення паскудного ще не бачив, товар завідомо бракований (ну не міг власник не знати про брак шини, якщо, як сам казав, їздив на них), а гроші тепер мені не віддають вже два з половиною(!) місяці, хоча ці шини я відвіз ROSу ще 1-го серпня. Власник у цьому випадку якийсь невідомий начальник ROSа на ім'я Анатолій, але ROS був як посередник, він віддавав і забирав назад потім шини, брав у мене за них гроші. От тільки віддавати гроші мені не поспішає цей дует, хоча обіцяли, як той Анатолій, ще у червні і липні неодноразово, коли я до нього дзвонив, так і ROS, при розмові з ним біля його дому. А в чому ж справа? Одна з шин виявилася зіпсутою (тріснутий корд), я повірив на слово продавця, у цьому випадку ROS, що з ними все нормально, купив ці шини, потім через тиждень докупив у нашого одноклубника Sirko MK1 диски, помалював їх і повіз бортувати. Відразу при бортуванні одного з коліс майстер звернув мою увагу, що по ходу шини, вздовж цілого колеса, вже є випуклість суттєва, і навіть немає змісту її балансувати. Враховуючи, що не до кінця довіряю нашим майстрам, і надіючися, що наш одноклубник чесний, а шиномонтажник можливо не до кінця знає свою справу, її натягнули все одно, і кілька днів я помучився, поіїздив як на кораблі, бо трусило сильно (все ж, шиномонтажник нормальний виявився, на мій жаль), я попробував пошукати таку саму шину - подумав, що як найду, навіть претензій не буду предявляти, купив їх 4 штуки за 680 грн. (знижку 20 грн. отримав від ROSа за проколоту одну шину на латку). Але шини симетричні, ніде б/у знайти не вийшло, а нову одну штуку купувати не було як. В процесі цього виявилося, що й ще дві шини постійно спускають повітря (на протязі 2-3 днів наполовину), але знайти таку дірку/щілину на вулканізаціях не змогли. В кінці цієї користувацької епопеї, потрачених 120 грн. на бортування цих шин на мою машину (по 30 грн. за колесо) + вартість латки вийшла 40 грн., ітого 160 грн., я зрозумів, що з тих шин буде тільки мука, подзвонив до власника Анатолія, який сказав, що забере їх назад, віддасть гроші... от тільки не зараз, а після 14-го серпня, коли приїде з відпустки, бо таких великих грошей як ця сума в нього немає. Видно бомж людина. А мені що робити той час? Прийшлося мені поставити назад свої старі зимові шини, що мене коштувало ще лишніх 160 грн. (по 40 грн. за колесо, так взяли на найближчому шиномонтажі). Тобто логіку розумієте? Міг нічого не трогати зі своїми шинами, і не потратити всі ці гроші, а завдяки таким "чесним" продавцям, попав на всі ці видатки. І ось результат цієї покупки. Я потратив 320 грн. на шиномонтажі і вулканізацію, чого міг взагалі не тратити, якщо б не вирішив купити у "чесних одноклубників" шини, заявлені як нормальні. За самі шини 680 грн. мені до сьогодні не віддали, той Анатолій на телефон і СМС не відповідає, ROS також був спочатку відповідав, потім сказав, що він у відрядженні, і дзвонити до Анатолія (а як, ****, до нього дзвонити?), і перестав відповідати взагалі. Я вже до них обох послав номер рахунку в Приватбанку, щоби полегшити повернення, ніби найпростіший спосіб - перевів гроші і очистив репутацію, і зробити це можна з любого кутка України, але ні, легше дурити людину і втікати. Ось такий наразі результат покупки шин в "заслуженого" члена цього клубу. Мені все одно, чи він посередник, чи він власник, головне тут те, що я постраждалий, і мої втрати на рівному місці склали наразі рівнесенько 1000 грн. Це не враховуючи того, що я чесно завіз ROSу ці шини 1-го серпня аж додому, не пожалів своєї бензини. Чи ці люди повертають це чесне відношення? О ні. Якщо чесно, я шокований відношенням. Я купував б/у шини на київському автофорумі навіть, приходили Новою поштою, людина говорила, що з ними все ок - і так і було. Проїздив на них вже три роки. А тут львівські, ніби вже з репутацією, і щоби ось так не спішити залагодити свою спільну з власником шин вину? Не задумуються, що в них на руках не свої гроші, а чужі, які вони обіцяли віддати за бракований товар. А такі гроші ніколи не збагачують, і повернуться лише лихом.