ACER Aspire 5542G-304G32Mn 15.6" WXGA HD (1366x768)/AMD Athlon II x2 M300(2.0GHz)/4Gb (DDR2 667)/320Gb/Radeon HD4570 512M/DVDSuperMulti/Lan/WiF/Bluetooth/Cam/4xUSB2.0/VGA/HDMI/RJ-11/CardReader. Ноутбук в дуже хорошому стані, користувався в домашніх умовах близько 2-ох років. Повний комплект. Батарея не зношена, тримає +-2год. Ціна 400$. P.S. Соррі за "різнобій" фоток, немав змоги нормально обрізати, - обрізав онлайн, першим-знайденим сервісом.
Ну тоді тема не актуальна, краще ноутбук залишиться в мене . P.S. Той що ти продавав, то проблемна модель, часто мамки летять.
А хіба якщо в ноуті погана батарея, то це не зменшує його вартість на 50% чи більше? А якщо тримає годину-дві, то для цієї моделі це як нова батарея. Автор теми мабуть беріг батарею, тому вона і працює як нова. Якби батарея була стара, ціна в 400 дол. була би неадекватна. А так за 400 дол. з нових можна купити хіба що класом нижче проц, і менше всі інші параметри яко пам'ять, жорсткий диск тощо. Ця ж батарея ще рік-два має витримати. Не розглядаю ціни інтернет-магазинів. Для мене там щось купляти це як на базарі або з рук - 50 на 50. Ціна такої моделі на легальних фірмах з нормальною річною гарантією, коли ця модель була нова - біля 700 дол., тому автор виставив цілком адекватну ціну. А якщо додасть ще торг, буде супер. Не купляю, але підтримую автора у прагненні поставити нормальну ціну за хороший товар і так його йпродати. Це все мої суб'єктивні думки, які, правда, основані на об'єктивних фактах. Удачі в продажі!
А дарма! Я майже все купую і інтернет магазинах (3 телефони, ноут, навіть холодильник, газова плита і пралка)! Той самий імпортний запакований товар, з гарантією (гарантію дає виробник, а не магазин), але без дофігапроцентних накруток! Але я не наполягаю, кожен купує де хоче...
+1 інтернет-магазин це майбутнє. реально ціна нижча бо витрат постійних менше в рази... а товар той самий і гарантія той самий рік. сестра вагу купувала так навіть дали 2 роки гарантії... якщо по темі нема слів... ціна....
Наша людська натура - купити дешево гарну річ. Звісно всім нам хочеться щоб автор цієї чи іншої теми виставив лот за 200 долярів і дана тема вже була б закрита, та автор цінить дорожче свою власність- це його право. Відлякує не так ціна як співвідношення ціна -гарантія - якість, а тому ми отримуємо класну річ, в гарному стані (зі слів продавця), потужну базу і ціну в 3200, але ми не отримуємо аккум який тримає 4ри год (сучасні модельки), гарантію 1 рік, ну і звісно задоволення від ціни (маю на увазі 400 зелених). Моя думка краще додати ще 80-100 доларів і придбати нову річ, бо всяке може трапитись і стабільно працююча річ може зламатися, а тому вважаю що дана єкономія не вартує того. Колись була ситуація: потрапив під акцію і купив оперативку до компа з двух річною гарантією (5 чи 6 років назад) десь через рік користування продав її одногрупнику за пів ціни нової (та так вийшло що 50% ціни теперішньої було трішки більше ніж 100% в момент покупки) та людина отримувала річ з гарантією. І десь через 2-3 місяці єксплуатації планка перестала працювати, то вона була просто змінена на нову з 1 роком гарантії. Автор ноут класний!!!
Ця модель ніколи не тримала 4 години при стандартній батареї. Навіть нова вона тримала 2-2,5 години максимум. А при хорошому навантаженні, що дозволяла тоді ця конфігурація - 1,5 год. Тому раз автор пише 2 год., це реально стан нової батареї для цієї потужної на той час моделі. Всі мають рацію у цій темі, але тема то автора, тому він має найбільше тої рації Як собі хоче, так і продає. А ми або купляємо, або торгуємось, або просто апаємо. А ось випади по ціні без бажання купити - це не етично. І це ніякі не поради! Всі розуміють, а автор першим, що якщо ціна буде 200 дол., то вже давно купили б. Але за 200 дол. нехай лежить собі, їсти ж не просить. Може десь в іншому місці чи часі і пригодиться йому. Бо за 200 дол. тоді не купиться такий самий. Старіє, так, але що робити? Хоче - продає дешевше, хоче - тримає. І в будь-якому випадку він правий. Темі ап.
я не автор теми, але як на мене це твердження не логічне. як мінімум з дня публікації цієї теми апарат подешевшав на пару центів. якщо автор ним не користується то поставити комп на поличку і чекати поки він не буде коштувати 400 баксів(хіба як музейний експонат))) це дурня.. але нарахунок того що "хАзяї - барін" тут не поспориш шо хОче то і робить зі своєю технікою... за дешевшої ціни я б купив собі, але раз не торгуємось, то і не купляємо темі ап..
Всім привіт! Всі дописи сприймаю адекватно, на те і є форум, щоб обговорювати різні теми. Я його виставив, не через брак грошей (тоді б ціну дійсно спускав) і нікого не змушую купувати. Виставив із ціною, яка цікава насамперед мені, якби хтось зголосився, то продав би, а так залишу собі (буде дружині та для перегляду відео через HDMI по телевізору).