Без мішку для збору пилу ТТХ тут б/в 2 роки без дефектів. Повний комплект. Ціну визначаєм по зацікавленості.
Саня, щас прийдуть житєлі донбаса і напіхають тобі шо ти барижиш пилісосами замість піднімати імідж клуба више плінтуса :D
А щьо. Я салідарєн в дечому з жителями донбаса Але пилосос продати треба. Якщо ми ухвалюєм постанову що форум не ваш магазин то я всі свої абьяви зношу
1) я не люблю форуми 2) якщо вже зареєструвався тут на рідному форумі, то чому погано по ходу щось продати зайве? не буде такої можливості і тоді треба буде реєструватися хто зна де або й не продавати то зайве, нехай лежить портиться, а знайти щось для авто взагалі нереально буде без нашого форуму 3) також підтримую деяких з донецьких, але не треба зменшувати такі оголошення і забирати таку можливість, поміж своїх легше купити потрібне чи продати зайве, чим розміщати в тому ж їхньому магазині, де по-перше, фіг що знайдеш серед іншого сміття, а по-друге, фіг що нормальне купиш якщо вже знайдеш 4) Sasa, удачі в продажу. Річ дуже потрібна, в т.ч. і для прибирання в автомобілі, тому має пряме відношення до форуму, бо ти у клубі, а пилосос (порохотяг) може допомогти прибирати в авто, хоч повідомлення і у вітці продам інше.
Але ж теркантільний Мартіні ))))))))))))) Та купи вже в нього той порохотяг, буде нагода виставити йому за продаж, а тобі за купівлю , заодно і пацанів запросити, показати свою нову купівлю, ну і бухніти разом )))))))))))))))))))))))))))))))))))))))