На жаль чомусь не можу вставити фото,але вони є в розділі "автобазар" в темі"запчастини до гольф 2" 750грн.
Відповідь: Продам Рекари до г2 жжош!!! то по-перше не рікари а VAG Sport, а по-друге ціна космос!!! скідай ціну адназначьна.. я не торгуюсь бо маю матьоріші, просто так не продаш.. а ше закинь на tuning.lviv.ua там може хтось купе..
Відповідь: Продам Рекари до г2 Хай там як вони не називаються,але вони такі є як на фото,тобто практично в ідеальному стані,ціну адназначна не скину,тим більше що продаються вони на кожному кроці-бєрі нє хачю!
Відповідь: Продам Рекари до г2 Хлопці, ви нічо не курили? Про яке фото мова? P.S. Мене цікавлять, але тільки у випадку адекватності процесу продажу - фото, назва моделі, колір, вік, стан, ітд. Ціна не лякає у випадку відповідності ній вищенаведених параметрів. Чекаю.
Відповідь: Продам Рекари до г2 Повторюсь:чомусь на жаль не можу вставити фото,але воно присутнє в розділі "АВТОБАЗАР",ТЕМА-"ЗАПЧАСТИНИ ДО Г2",ПРОЦЕС АБСОЛЮТНО АДЕКВАТНИЙ,ВІК І НАЗВА МОДЕЛІ МЕНІ НЕ ВІДОМА,СКАЖИ ДЕ ЇЇ ПОДИВИТИСЬ- І Я ЗАВТРА ТОБІ ПОВІДОМЛЮ! ЩЕ ВІД СЕБЕ - БУЛИ ВОНИ МНОЮ ЗНЯТІ ЗІ СВІЖАКА Г2,І ПЕРЕСТАВЛЕННІ В МІЙ Г2 БЕЗ ЖОДНИХ ПЕРЕРОБОК!
Відповідь: Продам Рекари до г2 а тепер Рікарро ;-) от такі приблизно так коштують.. на бузарі в франику мужик продавав за 50 у.о. але не взяв бо була тільки одна.. він ше мені впарював шо на GTI тільки водійська спортивна )))))
Відповідь: Продам Рекари до г2 До речі,він все правильно казав,тільки забув додати що права середня фара тоже може бути спортивною,а може бути звичайною!
Відповідь: Продам Рекари до г2 А якщо серйозно-ТАБУРЕТКИ ТАКІ ЯК НА ФОТО В МЕНЕ В НАЯВНОСТІ,ПРОДАЮТЬСЯ ТІЛЬКИ В ПАРІ(МОЖЕ ОДНА З НИХ І СПОРТИВНІША ЗА ІНШУ:-D)
Відповідь: Продам Рекари до г2 Це не рекаро у класичному розумінні. Рекаро мають інші підголовники і вищий боковий захист. Вони рідко виглядають так: а ще набагато частіше так: