Товариш почав діставати з нички всякі ніштяки бо хоче гараж відкрити тому ось його товар. Дефектів тріщин і прокручуваних ділянок не має. едина коцка є на фото. Ціна 800грн +торг.тел 0677903357 Андрій. Також продаються дверцята без форточні в ідеальному стані ціна за пару 800 грн.Продає теж Андрій Ламбо кіт робився на Україні з високопрочнтих сталей по кресленням іноземних китів для мк2 є детальні інструкції. Ціна 2400 +торг звертатись до Анрія. Також продам руль від дорожчих комплектацій г2. Руль в чудовому стані без дефектів ціна 150 грн звертатися до мене тел 0671063448 сергій.
Аммортызаторы будь які думаю найкраще взяти нові від м2141 там важка кришка і вони будуть добре працювати. В комплекті є всі планки одну приварюєш до двері далі прикручується планка і приварюется до самого механізму на словах воно важко на ділі легше ось фото комплекта якій продаеться на 2108 форумі там все приварено але тільки на ваз підходить або ж знов переварювати планку. Якщо цікавить дзвони Андрію він просвітить що і як + якщо реально созрієш ціна добре торгується!
Був бы мій товаришу по багажнику можливо продав би! Дзвони Андрію йому кеш потрібен тому може до чогось доторгуетеся...
Торг присутній на всі позиціЇ також е решітка з мк1 з хромом та шильдом дизель (кутиків за фарами нема!)