Відповідь: продам щітки склоочисника на Гольф 3 Беру якщо розмір підійде. Має бути 45-50 см Куди їхати?
Відповідь: продам щітки склоочисника на Гольф 3 ти вже був у мене там де решітку заберав. сьогодні можна на 18,30 біля бомби на чорновола я буду в гаражі біля 18,00 то гляну довжину, бо брав на колишнього Г3
Відповідь: продам щітки склоочисника на Гольф 3 якшо вже мартіні не підійдуть то я беру витріть мій попередній пост
Відповідь: продам щітки склоочисника на Гольф 3 Кинь собі в машину, бо сьогодні вечором я аж ніяк не зможу. Давай може завтра зранку, до 10-00 я буду в районі 700-річчя, але попередньо виклади розміри.
Відповідь: продам щітки склоочисника на Гольф 3 :mrgreen::mrgreen::mrgreen: То ті щітки продані чи ні? В чергу варто вставати чи ні?:mrgreen::mrgreen::mrgreen:
Відповідь: продам щітки склоочисника на Гольф 3 я ще розмір недивився, бо непамятаю:mrgreen::mrgreen::mrgreen: но від гольф 3 точно,
Відповідь: продам щітки склоочисника на Гольф 3 ти їх в машину кинув? ми зможем завтра зустрітись зранку?
Відповідь: продам щітки склоочисника на Гольф 3 о Міха купи цілу партію гуртом таких дворніків і буш торгувати як бачиш вони в попиті
Відповідь: продам щітки склоочисника на Гольф 3 на гольф 2, нестають, одна щітка задовгаі виходить за скло. міряв на сусідську двійку, там щітка 530мм Додано через 1 хвилину peGas це нерентабельний бізнес, я продаю дешевше як купую.
Відповідь: продам щітки склоочисника на Гольф 3 Треба обов'язково обмити, інакше не будуть добре терти.
Відповідь: продам щітки склоочисника на Гольф 3 яку потрібно змазувати але не завжди маслом , а деколи півом (то спеціально зварений з натурального хмелю, змазуючий матеріал)