Шини літо NEXEN 2000 б/в, висота протектора 4-5мм, в одному є латка, в другому гулька з латкою, два нормальні. Ціна комплекту 900грн, за 2шт 500грн. 0976686067 Юра
Резерв. Рык випуску який? І скіки їздили на ній? Сфоткай протектор збоку, будь ласка, підставивши монетку. Ато не зрозуміло скільки це 4-5мм. І який був новий.
Shaggy, може, то не моя справа... Але обидві латки - на бічних ушкодженнях. Де-факто, це дискваліфікує шини... Сорки, нічого особистого...
Де-факто можна придбати й 2 колеса - це раз. Друге чому ви впевнені що це мені на авто? Третє, на пасаті мав гулі по колесам, 2 колеса на камерах були. заварені по корду. Ніяк не заважало машині їздити - абсолютна фігня. головне, щоб протектор був в нормальному стані і жорсткітсть гуми.
Я давно натішився. Хочу 4,2. Дякую. Буду спеціально за тобоб ганяти і в дупу фарами моргати. А потім ше буду виходити і бити за то шо не пропустив. Я ж бидло, йопти.
Резина хороша, була у мене така, тільки вона для асфальту, бо якщо трохи болота чи мокра трава, то враження, що на лижах.
Нє! Ти просто молодий ще... гарячий... і бездітний... Якби Ти був бидло, ми б Тебе не так... А Мартіні Тебе любить. І з великої любови радить Тобі як краще, а Ти гарячкуєш!
Шини в експлуатації з 2011року, якщо не помиляюсь роки випуску шин 2шт кінець 2009р, 2шт початок 2010р.