Продам сіддушки на В3: 1) передні VAG-Sport повністю відреставровані і перешиті. Колір матеріалу - сірий, колір бокових карманів - чорний. Після перешиву стояли в мене на машині біля року. Зняв, тому що купив салон від американця з підігрівом і сірими карманами (в мене сірий салон).Ціна - 1200 грн 2) задні сідушки велюрові, диван з підлокотником, розкладний (жабка, яка кріпить дві половинки йде в комплекті) Колір - синій. Перед експлуатацією був повністю розібраний та випраний в пральній машині. Ціна - 400 грн. Дуже добрий стан обох комплектів (не потерті, без прокурів (сам не курю і в машині забороняю) не провалені. Торг ніхто не відміняв. Якщо комплектом - додаткова знижка. Поїде по Україні. Дзвоніть - домовимось! Валерій (067)-695-37-нуль8
тількищо побачив що ви з Чернігова. можна побільше фоток передніх сідух.механізми всі справні? яка буде вартість пересилки до Львова? куплю передні сідушки але за умови післяоплати(новою поштою, в них є така послуга), бо були тут випадки і якоїсь ще знижки(наприклад 50% вартості пересилки) оплату і порядність зі свого боку гарантую
2 Rules - напишіть мені в приват ваш е-mail, я завтра сфотографую всі ракурси вишлю Вам фото, за нову пошту теж поговоримо. Я думаю ми про все домовимось - було б бажання. П.С. Регуліровки стандартні, всі працюють
Куплено! сьогодні поставив. стан сідушок дуже добрий. абсолютно ніде не провалені. сидіти комфортно, виглядають кльово.міняються дуже просто.
Радий, що попали в добрі руки. Нехай служать! Не забуваємо про задні - теж в дуже доброму стані - випрані в стиралці, підголовники! Ціна 370 грн