Продам комплект стальних дисків 14" 6J*14H2 ET38 4*100, виробник SEAT. Підходять на всі VW з аналогічними розмірами. Диски нормальні, не криві, сам відкатав на них 3 роки. Продаю по причині переходу на легкосплав. Ціна 400 грн. Відправлю в любе місто любим перевізником. На фото диски трохи брудні.
Відповідь: продам стальні диски 14" На фото щось вони дуже подуставші виглядають. І ціна - трохи дорогувато. Я взяв 15-ти дюймові оригінальні шкодовські 1-но річні по 120 грн. за шт. Їх реальна ціна десь 50-70 грн. зараз. Такі диски найкраще продавати на початку "зимового" сезону, бо багато людей, котрі їздять на легкоплавких, на зиму хочуть купити залізяки, бо легкоплавких шкода. Відповідно ціни на них ростуть, бо є попит.
Відповідь: продам стальні диски 14" Може когось зацікавлять для зими. Я не поспішаю. Просто сам коли мав лише один комплект дисків, надумав на зиму взяти ще один комплект шоб не перезувати постійно резину на зима/літо. Так в той момент як назло нічого не було. Тому викладаю тепер, може є хтось такий, хто до зими готується завчасно.
Відповідь: продам стальні диски 14" Про шо мова? 400 грн. За штуку то задорого, а якщо за 4 штуки то я забираю. Пиши в приват відповім 29го.
продано мені просто ніяк неможу забрати, до речі в вівторок ввечеры буду в калуші заодно і в франек заїду