Маю дві старі передні фари (права, ліва) з Г2, оптика всередині в них частково полізла. Кому треба, то пропонуйте пару гриваків і забирайте. Маю ще два стопи (правий, лівий). Правий нормальний без недоліків, а лівий має дефект на фото видно. Так само, кому треба, пропонуйте пару гриваків і забирайте. Як передні фари, так і стопи стояли в мене на авто. В даний час вони лишні і немає де їх тримати. Продам також Pioneer, модель DEH-2460R (або DEH-3400R фіг його знає). В даний час стоїть в мене в авто, користуюсь ним вже з 2006 року. Брав б/у з рук в піяків чи наркоманів в Київській обл. При купівлі, ще тоді, коли встановлював собі помітив на ньому кусочки паралону та пластмаски котрі до самого мафону відношення не мали, тому переконаний, що його "влупили" з якоїсь машини. Причина продажу - в червні 2012 року присандалив йому в пориві агонії з кулака (хоча не він був винуватим), і внаслідок цього розплився всередині індикатор (табло панельки). Але це не помішало йому працювати та відтворювати диски. На бруківці не збивається. Може на 5 сек. зупинити диск, якщо конкретно влупити на швидкості в яму. Читає диски СД аудіо, МР3 - не читає (не передбачено). Оскільки панельки до нього не зміг знайти (можливо не було бажання шукати наполегливо), а назбирав на інший Pioneer, якого доставлять десь за кілька днів, тому і продаю. Кого цікавить, ціну пропонуйте і забирайте. В мене стояти він буде ще тиждень, тому в роботі можна на нього подивитись.
спробуй показати як саме працює табло зараз. бо я, прочитавши написане, розумію, що ніц взагалі не видно. сіді аудіо - 20 треків і радіо.. навіть не знаю яку ціну запропонувати
саме нижнє фото, сьогодні фотографував, вже так 4 місяця катаюсь. Сьогодні замовив новий мафончик. Тому цей непотрібен.