Продам супорт задній до В3

Тема у розділі 'Запчастини і тюнінг', створена користувачем RaceFace, 26 сер 2008.

1. RaceFace

RaceFace Новачок

Таврія
    Власне є правий (якщо дивитись на нього зверху то вухо для ручника буде спереду а гальмівний шланг під невеликим кутом виходить назад, колодки з правого боку). Перепрошую за плутанину але попередній власник стверджував протилежне :sad:

Знятий з В3 1993 року, пильники цілі, ручник працює, скоба рухається вільно. Тобто стан "поставив-поїхав". Додається гальмівний шланг. Єдиний нюанс - немає великої зовнішньої пружини на ручнику.

Продаю через те що не можу знайти у нас в області йому пару - говорять що вони вживані у дефіциті оскільки ставились на 1.8 та 2-літрові версії.

По кріпленнях ідентичний до супортів від В5 (це те що сам перевіряв), різниця тільки у скобі (у В5 вона з ребрами) та гальмівних шлангах.

Товар у Івано-Франківську. Віддам за 250 грн (за стільки ж купив).
    Пишіть, дзвоніть, на форумі рідко з"являтимусь.
    ace99@inbox.ru 8050 932 23 43

2. scirocco

scirocco Аксакал

VW Scirocco GT 1988 KR VW Scirocco GL 1982 EG VW Mazda 3 MPS 2009 VW UAZ 469 VW GAZ 69 and others vw's
    Клубна карта:
    000001
    Відповідь: Продам супорт задній до В3

Куплю, якщо то такий же Гірлінг як в мене. Розсудить фотка. Сподіваюся, за 50 баків не буде в лом її зробити.

3. RaceFace

RaceFace Новачок

Таврія

У мене супорт Лукас
    такий як на фото. це не мої фотки, на швидку руку знайшов в і-неті

4. Scirocco GTi

Scirocco GTi Аксакал

VW Scirocco 1,8i 1986 р.в. EW 112 л.с. 5ст КПП, VW Scirocco 1,8i 1984 р.в. DX ? л.с. 5ст КПП

Орест, подивись уважніше на свої задні супорта. Вони точно Гарлінг? Бо у мене передні - Гарлінг, а задні - Лукас. Хоча я задні сам доставляв, але глянь на свої.

2 Топікстартер: Фото зроби краще свого супорта. Та ще й зрозумієш, на яку сторону він йде.

5. scirocco

scirocco Аксакал

VW Scirocco GT 1988 KR VW Scirocco GL 1982 EG VW Mazda 3 MPS 2009 VW UAZ 469 VW GAZ 69 and others vw's
    Клубна карта:
    000001
    Гірліннги точно. Трос ручника вгорі, шланг знизу.

6. Solaris

Solaris Аксакал

VW Golf Mk2 RF->9A H&R -40-100
    гірлінг і лукас то вроді одна фірма яка з часом змінила свою назву з гірлінг на лукас..

Поділитися цією сторінкою

а де твій аватар? :)