Власне є правий (якщо дивитись на нього зверху то вухо для ручника буде спереду а гальмівний шланг під невеликим кутом виходить назад, колодки з правого боку). Перепрошую за плутанину але попередній власник стверджував протилежне Знятий з В3 1993 року, пильники цілі, ручник працює, скоба рухається вільно. Тобто стан "поставив-поїхав". Додається гальмівний шланг. Єдиний нюанс - немає великої зовнішньої пружини на ручнику. Продаю через те що не можу знайти у нас в області йому пару - говорять що вони вживані у дефіциті оскільки ставились на 1.8 та 2-літрові версії. По кріпленнях ідентичний до супортів від В5 (це те що сам перевіряв), різниця тільки у скобі (у В5 вона з ребрами) та гальмівних шлангах. Товар у Івано-Франківську. Віддам за 250 грн (за стільки ж купив). Пишіть, дзвоніть, на форумі рідко з"являтимусь. ace99@inbox.ru 8050 932 23 43
Відповідь: Продам супорт задній до В3 Куплю, якщо то такий же Гірлінг як в мене. Розсудить фотка. Сподіваюся, за 50 баків не буде в лом її зробити.
Відповідь: Продам супорт задній до В3 У мене супорт Лукас такий як на фото. це не мої фотки, на швидку руку знайшов в і-неті
Відповідь: Продам супорт задній до В3 Орест, подивись уважніше на свої задні супорта. Вони точно Гарлінг? Бо у мене передні - Гарлінг, а задні - Лукас. Хоча я задні сам доставляв, але глянь на свої. 2 Топікстартер: Фото зроби краще свого супорта. Та ще й зрозумієш, на яку сторону він йде.