Продаю свого залізного коня, тра рухатися дальше, а не зациклюватися на одному моцику. Про моцик: 1. мотор - пробіг 800км(брав в целофані новий) 2. БСЗ 3. саморобні шкурані сідження(шкіра volvo) 4. підголовники volvo 5. заднє коло з докатки 125/70R15 6. глушаки з нержавійки 7. червона світодіодна підсвітка Продаж неспішний, поки їзджу, по фото все видно. Ціна - 750 вічнозелених мертвих президентів. Можливий цікавий обмін на Чезет-250/500крос; ІЖ Планета/Юпітер(без колиски); Хонда Лід 90 Фото і інфа тут http://auto.ria.ua/auto_dnepr_(kmz)_dnepr-11_7430769.html
чесно цікаво бо маю К750 61 року випуску в оригіналі з рідною фарбою і необгорівшою фарбою на циліндрах,але робочий і на ходу ,а так як таке диво ну важко переробляти , рука непіднімається, тому питаю розхід і вид запуску ,бо цікавить реально.
В той час на таких мото стартарів небуло, запускається двигун заводною лапкою. Розхід палива сильно залежить від релулювання клапанів, запалення, карбюраторів, експлуатація з люлькою чи одиночки. Середній розхід - 7-8л/100км, працює на всьому шо горить 50/50(соляра, уатспіріт, первак...)
А чого так? Півлітровий мотоцикл з підголовником від вольво під сракою п"є більше ніж півторалітрова машина з 5 дверями... Ну а воно хоть пхне нормально? Це не наїзд, це просто мені цікаво, як так виходить.
в мене К 750, низькооборотистий,я реально коли витягую він зпід мене вискакує, без люльки,а тут МТ-шний мотор слабший високооборотистий і економніший,але питаю тому ,що коло заднє стандартне 750/65 R26,в тебе 125/70R15 , тому питання розходу і цікавить ,або треба буде редуктор колгоспити.
РЕДУКТОР №8 на мото, тобто скоросний. Мотор тільки модернізовувався з початку народження. Народження тих моторів - 1945, копія БМВ, тоді небуло проблем з бензою. По селах тих мотиків одиниці, дорого утримувати!!! Можна поставити вакуумні карбюратори від фірми-дорого, можна один карбюратор-втрата динаміки/виграш в економічності. Хто хоче почитати все про лупака - сайт ДНЕПРОМОТО, там відповіді на всі питання. Моя тема: продам свого чоперка Дніпро-11 Велика просьба, не флудити!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
До сотні скільки незнаю!!! Цей моцик зроблений для душі, їхати поволі і насолоджуватися поглядами перехожих!!! ДВА КОЛЕСА ВОЗЯТЬ ДУШУ, А ЧОТИРИ ТІЛО!!!! Мені здається шо мій лупак на 1/4милі твій корок вставить, хіба може я дуже самовпевнений. Но середину дистанції точно будеш нюхати мій вихлоп! Блін, аж самому стало цікаво! Продаж неспішний, ціну не скидаю, торгу небуде, якщо незаберуть то при погоді на з'їзді стартанем!!!
ДВА КОЛЕСА ВОЗЯТЬ ДУШУ, А ЧОТИРИ ТІЛО!!!! згоден,тому свого і непродаю ще поки ,але хочу щось накшталт твого і з твого дозволу прокатвся б,може і домовимось
Так як проморочили мені голову, чоперок знову в продажі! Можливий обмін на СZ-250/500крос; ИЖ-Планета/Юпітер(без колиски), Хонда Лід 90 з цінами/доплатами домовимося!!!!!!!!!!!!