- Продам: TAXI бороду і нижній бардачок на Б4 - Місто знаходження: Львів - Відправка: будь яким перевізником за рахунок покупця - Форма оплати:карта ПриватБанка - Ціна: борода 1000грн, бардачок 300грн - Телефон: 0673535534 Юра
а откуда такие цены бардачки максимум по 150грн и то с трудом продаются борода редкая вещь согласен, но не 1000грн. перебор
Я не знаю кто что любит но перед тем как писать суммы желательно проводить мониторинг цен а не с потолка это касается перчаточного ящика 300грн. по поводу бороды я ничего против не имею
мені теж поясніть... може в мене лижі не їдуть, але Авторе, косарік за бороду, та ще й кончіну (з колхозом)???? мля, народ ви що іпанулись??? тов.Продавець, та "борода" що автентична чи в ідеалі???
хєрушкі, то в комплекті з Пассатом на польських бляхах. П/С/ автор теми, ти канєшно касу хочеш збрити достойну за свою бороду, але хто її купить за касарік в тому стані, що на фото, той реальний лошара...... - ІМХО .......... Адміни, можете мене мінуснути, але я впевнений, що тут ЛОХів нема. Темі АП, йпт!
друже а де ти там побачив колхоз??? так вона не в ідеалі на ній три зайві дирочки від самонарізів і немає заглушки но торг ніхто не відміняв
думаю, коменти зайві. А взагалі-то, закинь ту бороду на ОЛХ і там щастя скоріше знайдеш. Бо негоже тут "своїм" втюхувати за таку ціну.
Ця борода цікава тим, що туди досить "аутентично" встають додаткові прилади з ауді, блок керування пневмою, та інші прибамбаси, правда буде проблема в тих хто має круїз - там нема кріплення під блок керування круїзом. Доречі - автору - за такі гроші міг би хоча б доукомплектувати прикурівачем ..