Продам тюнінгову оптику на Golf III Німецької фірми In-Pro. Модель 3666. Можна подивитись тут: http://in-pro.com.ua/index.php?page=first Причина продажу - продав автомобіль. Фари стояли на машині 2 міс. Стан ідеальний. В комплакті ще йдуть оригінальні лампи Osram. Оптика роздільна, на ближньому стоять лінзи. Фари скляні (не пластикові). Повністю стають в штатні місця. Роз'єми всі підходять. Так само до них підходять штатні моторчики коректора фар. Продам недорого. Кого цікавить - дзвоніть: 8-067-712-11-42 8-063-32-999-31
Цікавить яий цоколь в лампочках на ближнє , і ціну не погано б озвучити! наскільки я зрозумів згодом H7 чи може ветаки H1?
Озвуч будь- ласка ціну. І ще питаннячко чи є можливість в рострочку придбати, а ціну зафіксуєм в дол. щоб не впливала інфляція. Якщо ціна помірна то буду перший в черзі
Там ближнє H1 а дальнє H7, або навпаки - я точно не пам'ятаю, треба глянути. Але фірмові лампи Osram ідуть в комплекті. Ціна може і знизитись троха, якщо будуть реальні пропозиції. З продажем я не спішив, але зараз дещо докупив собі до автомобіля і винен троха грошей. Хотілося б пошвидше віддати. З розсрочкою можна в принципі вирішувати.
"Імя сестра імя" багато реклами, а ціни не видно лампи ні до чого, мене цікавить конкретна відповідь які цоколі де стоять і ціна тільки не пиши 200 евро бо то смішно виглядає. 200 коштують нові і на фірмі з документами, а за б\у ніхто не дає таких грошей і тим більше з рук!
Фома ти якийсь злий.. розкажи де можна купити оптику In-Pro на фірмі бо я вже давненько дешо тої фірми собі пригледів..
чому злий ! ти пошукай в неті і знайдеш. саме цікаво що ти непродаєш, не будеш купляти а чомусь пишеш дописи. Я так розумію є продавець і є реальний покупець . Між собою виясняють, чому ти за продавця відписуєш не зрозуміло. а чи це може не твій допис допис?
шоб тобі фомі :rofl: спростити життя і ти не мусів чекати поки він прийде і вже приблизно орінтувався.. шо ж неможеш просто взяти і подзвонити!!! а взагаліто якшо тобі шось не подобається то то твоя проблема на наступний раз як шось не сподобається просто подивись на картинку
ну ти крутий. а ще не вихований, думаю справедливо буде якщо тебе забанять за пряме і нахабне ставлення до відвідувачів. Якщо ні то просто я роблю висновок що в вас одні поводяться як хочуть, а інші мусять притримуватись правил.
Ну це і гон !!! Не думаю що на такому форумі це залишиться безнаказно!!!! FOMA я з тобою згоден- н..уй порожняки ганяти!!! А Solarisу радив би вибачитись, Як би там не було - "світ круглий"!!!!!
Реальна ціна цих фар тут на Україні на сьогоднішній день 280 євро. http://in-pro.com.ua/index.php?page=first В Німеччині (де я і купляв фари собі і Полу) можна взяти дешевше, але ще влетиш в доставку. Фари стояли в мене на машині десь близько 2 місяців. Якщо їх добре відмити і напуцювати, то можна було б продавати як нові (є оригінальна коробка і всі документи + німецькі сертификати, що ці фари відповідають їх стандартам - а це дуже важливо коли їдеш за кордон.), але я не привик когось дурити - кажу як є. Реально коли будеш купувати, то, я думаю зможемо домовитись за ціну. Достатньо тільки подзвонити. H7 ближній / H1 - дальній
якщо неважко кинь цитату.. ато я щось не зрозумів де паражняк.. є дві людини які мають різні ціни на оптику in pro тільки один показує реальну ціну в реальному магазині 280 а інший говорить шо вони в якомусь магазині коштують 200 от я і спитався шо то за магазин бо собі хочу... ще раз прошу кинути цитату власне за що? profesor2707, вибачай шо тут таке закрутилося попрошу шоб потерли потім..
Я вважаю що такі форуми створювались для того щоб обєднувати людей , а не послати один одного нецензурними словами і не публікувати таких негарних знаків, тому, що це обурює навіть сторонніх осіб !!!!!!!
solaris ну ти можеш і десять мінусів кидати мені якось то по барабану, я не дивуюсь таким людям як ти. Сам колись був молодим і гарячим. Тепер що стосується теми, що власне мене більше всього цікавило, якби було наоборот ближнє H1 а дальнє H7, можна було б поговорити по телефону про реальну ціну. Справа в тому що такі фари хочуть ксенону, бо без нього лінзи будуть якось дуже слабенько виглядати. Власне в мене стоять ксенони з цоколем H1. Тому я пас, не підходить мені міняти ксенони ще впридачу. справедливо підмічено, власне якщо поритись в гуглі то таких зауважень про розпоясаність деяких осіб на вашому форумі можна знайти багато. ще одне зауваження до гарячого хлопця, ти не встрявай і не мішай одному продавати а іншому купляти, бо відбиваєш тим самим клієнтів. питання про "Бан" до адмінів і модераторів залишається відкритим.
Продам передню роздільну оптику на Golf3 Hella Black. Причина продажу - авто дуже кидається в очі. Можу також поміняти на оригінальну з доплатою.