Продам свій проект ресто, для мене це завершений проект, змінювати і перевтілювати його не хочу, буду робити щось інше.. а саме ВАЗ 21013, 1986 р.в., 1.2 карб., Мій батько перший власник з заводу, десь ще є чеки і сервісна книжка машина перебрана і обслужена, практично всі деталі СССР стан відмінний дно оброблене, ніяких дирок і т.д, всі ніші залиті мувілем Машина власноручно розбиралась до болтика і збиралась наново всьо відмито і приведено в порядок, всі вузли працюють мотор освіжений, нові кольца і вкладиші для профілактики, головка перебрана і притерта, карб 2108. всі нові рідини. місля зборки пройшла 1000км є стокова підвіска, при бажанні можна зробити 100% оригінал. також додам багато запчастин СССР в машину вкладено дуже багато праці та близько 3000у.о Ціна 2600у.о 097-8087488 можливий обмін на мотоцикл!
перебрано абсолютно все зроблено ревізію мотору, замінено для профілактики кільця і вкладиші, нові клапана і сідла, всі нові прокладки, новий насос. нові колодки, нова ходова, всі сайленти, передні стойки, занижена ходова(є комплект стоку) всі нові рідини. звоніть розпитуйте все розкажу, писати довго! торг!
Продано! :cry :cry :cry Поїхала в Київ, попала в хороші руки, думаю, буде продовжувати почате ! Закрийте тему!
А я сьогодні її ще бачив в живу на Личаківській, пропускав блим-блимом на поворот в бічну Личаківської навпроти ц.Петра і Павла, машинка гарно виглядала.
А мені зразу шкода стало машинку, подумав, така гарна, а тут на тобі повний ФУЛ, тільки баяна не хватало, щось навіть мелькнула мисля що хлопці з драйву повертаються. :D