Продам Volkswagen Corrado Год выпуска 1990 Двигатель Бензин 1.8 л Цвет красный перламутр Начинка: сигнализация, люк, ABS, электропакет. Капитальный ремонт кузова в 2009, покраска (цвет красный перламутр), передняя оптика pro.sport, ксенон, шумоизоляция. Новая резина Nokian 15/205/50. Без компрессора. 7000 $.
Салон комбинированый, подвеска родная. С компрессором долго мучился-не дует, а поставить шоб було, не вижу смысла. А стоит не мало, так что не сложилось. Реальному покупателю хороший торг. Оригінальні фари є, новий власник зможе сам їх поставити. Стосовно ліхтариків... кому що подобається.
Та нічого особистого. Просто читав не раз в тестах стосовно якості світла і виконання світотехніки Prosport
Тексти херня, фари світять супер. Штатні поруч не стояли. Я коли ці купив, думав раз лінзована оптика, то буду ставити ксенон. Але коли встановив їх на авто, то побачив, що ніякого ксенону нахер не потрібно, фари дуже добре світять, дають чіткий пучок світла зліва і розсіяний направо. Я вже півтора року з ними катаюся, задоволений на 100%
Зрештою, прочитав я ту статтю-тести фар на вазівські 5 та 7.Основна проблема-погано світять лампочки, але ж я писав, що у мене ксенон. Загалом, вибір оптики для кор не дуже великий, як и всього іншого. Я свої знайшов тут http://cartuning.kiev.ua/catalog.php?cat=optika&car=VW&model=Corrado