Golf-III 1993г.в.V=1,8 л, 90 л.с, Двиг ABS, Комплектация GT, 3-х дв. хэтчбек, 218 т км (честный пробег),фиолетовый, панель приборов - белые шкалы с МФА,элзеркала, эл.люк, эл.стеклоподъемники, гидроусилитель, фары под голф 4 Хелла, задние ориг темные Хелла , ксенон, аккустика Пионер + ориг динамики в штатные места (всего 6шт).обесшумлен полностью, салон RECARO, водит сид рег по высоте, ориг отделка под карбон, ориг подлокотник KAMEI, Торм дисковые тормоза 256мм, Стойки + пружины=пакет "плохие дороги". сист ABS, на тит ориг 15" дисках BBS, Кое что по интерьеру и экстерьеру. Прайс-договорная, Подр в л.с. или 0676342579
Нормальних живих гольфів небагато зараз на продаж, тому думаю продаш швидко! Можеш сюди ще кинути: http://www.avtobazar.lviv.ua/advertise/
і я мушу свої 5 коп всунути :D на столярку поміняєш? може з якоюсь доплатою? поки глянь портфоліо на km-creative.org.ua завтра - як розблокують телефон - ше наберу
Потенційного покупця потрібно зацікавити, як правило ціною, на рахунок якості авто нескажу нічого, написано гарно тай фотки гарні, напиши реальну ціну тобі зателефонують. А казати ціну за фотки ну...... Ніпуха!
Авто 17 років! Радив би до 6200 спускати... Підходить капремонт двигуна, нема кліми чи кондюка... та і всі фічі на такій машині вже не той-во-во Хоча є перци які продають копійки по 2 тис То моя думка...
Ні фіга собі, продаж почався 10.11.2009р., а сьогодні 21.09.2010р.! То тра вміти стільки часу продавати... Вже і вигляд напевно нетакий трохи. П.с. Цілий рік....!!!! Може вже давно проданий і пора закривати тему!!!
Та ні, ще не проданий, останній допис власника - 16.09.2010.... За таку ціну тридверка.... я за 6500 американських гривнів взяв Венто дизельне 1995 року.....