почав розгрібати підвал і найшов задній бампер і фаркоп до Б3 пассата остались ше з давна, за обидва девайса прошу 1000грн, цін конкретно незнаю сорі якщо реально зависив тоді звичайно торг
мене цікавить фаркоп на В4. тому бажано зробити фото. а ще краще - викласти сюди номер по ВАГу. по ціні - не знаю ціну на бампер, але оригінальний фаркоп на шроті коштує 300 грн.
Серж, поясни будь-ласка, чому у Франківську машини без фаркопа взагалі за машини не вважають і ціна на них чуть не в 2 рази падає автоматично? Невже там кожен вважає ділом честі мати прицеп? Я в курсі про усі решту плюси фаркопа але в нас такої фаркопоманії немає. Чому ж як казав Тревел: "Якщо Франківськ то обовязково має бути фаркоп"?
Віриш, друже, не можу тобі з цього приводу нічого пояснити. Мені особисто фаркоп цікавий, бо трохи зайнявся ремонтом/будовою і думав по можливості справлятися власними силами, бо задовбався постійно платити за таксі. А на рахунок фаркопоманії - шось я такого ніколи не помічав. ИМХО тут якесь непорозуміння на рахунок славного міста Франка. :D