Продам задній бампер і фаркоп до пасата B3

Тема у розділі 'Запчастини і тюнінг', створена користувачем Pioneer, 15 гру 2009.

1. Pioneer

Pioneer Місцевий

Колись був Passat B5 1.9 TDI 123к.с., Hameleon metalic blue, DLS audio acoustic, Start Tuning...
    Клубна карта:
    000055
    почав розгрібати підвал і найшов задній бампер і фаркоп до Б3 пассата остались ше з давна,
    за обидва девайса прошу 1000грн, цін конкретно незнаю сорі якщо реально зависив тоді звичайно торг

2. DEMO

DEMO Місцевий

Kia Cerato 2.0 EX АКПП
    Клубна карта:
    000045
    задній бампер від універсала чи від седана ?

3. Pioneer

Pioneer Місцевий

Колись був Passat B5 1.9 TDI 123к.с., Hameleon metalic blue, DLS audio acoustic, Start Tuning...
    Клубна карта:
    000055
    седан........

4. serg9

serg9 Місцевий

VW Passat B4 2E 1994
    мене цікавить фаркоп на В4. тому бажано зробити фото. а ще краще - викласти сюди номер по ВАГу.
    по ціні - не знаю ціну на бампер, але оригінальний фаркоп на шроті коштує 300 грн.

5. Sasa

Sasa Аксакал

Country Power
    Клубна карта:
    000481
    Серж, поясни будь-ласка, чому у Франківську машини без фаркопа взагалі за машини не вважають і ціна на них чуть не в 2 рази падає автоматично? Невже там кожен вважає ділом честі мати прицеп?
    Я в курсі про усі решту плюси фаркопа але в нас такої фаркопоманії немає. Чому ж як казав Тревел: "Якщо Франківськ то обовязково має бути фаркоп"?

• Подобається Подобається x 1
  6. serg9

serg9 Місцевий

VW Passat B4 2E 1994
    Віриш, друже, не можу тобі з цього приводу нічого пояснити. Мені особисто фаркоп цікавий, бо трохи зайнявся ремонтом/будовою і думав по можливості справлятися власними силами, бо задовбався постійно платити за таксі.
    А на рахунок фаркопоманії - шось я такого ніколи не помічав. ИМХО тут якесь непорозуміння на рахунок славного міста Франка. :D

7. Pioneer

Pioneer Місцевий

Клубна карта:
    000055
    ок сфоткаю виложу, но він оригінальний від Б3 думаю мав би підійти

8. SashulkaB3

SashulkaB3 Active Member

VW Passat B3 35I
    Дай телефон пліз!!! Дуже актуально і дуже цікавить!!!

Поділитися цією сторінкою

а де твій аватар? :)