Задній спойлер на G3 зі стоп-сигналом. Встановлюється або на 3 болти під штатні отвори у склі, або на герметик для скла. В даний момент пофарбований у темно-баклажановий колір (стоп трохи тонований тією ж фарбою, є новий червоний стоп). Стартова ціна $150, торг доречний. тел: 066-330-0140 ася: 145-173-847 На фото не я
Відповідь: Продам задній спойлер на G3 бачиш скільки переглядів а ніхто невідписує, це дорого, на галицькому перехресті бачив такий за 200 грн на 3 -го білого кольору, але небрав
Відповідь: Продам задній спойлер на G3 Я ж для того й написав - торг доречний. Ціну писав взагалі від балди - що перше в голову прийшло. Якщо когось цікавить, але не "задовільняє" ціна - пропонуйте свою - думаю домовимось
Відповідь: Продам задній спойлер на G3 А хтось підкаже де можна купити спойлер такого плану для 2 гольфа???? Обовязково, щоб зі стоп-сигналом був!!!! Бо часу по базарам ганяти не має Готовий віддати до 150-200грн.
Відповідь: Продам задній спойлер на G3 Хлопаки є хлопці, котрі займаються тюнингом, сам бачив кльово виходить крім того займаються аерографією, мені малювали на капоті контора називається Carantul. Про спойлери не знаю але варта їх попитати. 8-063-494-99-54, 8-067-999-98-29.
Відповідь: Продам задній спойлер на G3 Якщо хтось ще може допомогти - напишіть, пліз Ще одна фотка: Але тут спойлер трохи запростий. Потрібно більше на подобі спойлера 3-го Гольфа.
народ хочу купити спойлер на гольфа2,сам ше не вирішив якого плану,тому прошу у вас ,якщо маете ,показати фото різних видів спойлерів і як вони дивляться на авто,наперед дякую