Залишилось в мене кілька метрів плівки під карбон [TR1, чорна, середня структура, ширина 1,52 м] ціна 175 гр за погонний метр (можливий торг) а також різні світлодіодні стрічки білий, червоний, голубий кольри і RGB. Віддам дешевше ніж будь де в інтернеті. Все це в Луцьку, можлива відправка Новою поштою. Звязок черезп ПП
Є стрічки з світлодіодів типу 3528 вологозахищені холодний білий (60 шт/м і 120 шт/м), теплий білий (60 шт/м), червоний (60 шт/м) такий самий тільки без вологозахисту - голубий (60 шт/м) з світлодіодів типу 5050 RGB, вологзахищена (30 шт/м) з контроллером і пультом. Фото зроблю завтра. По цінам домовимось)))
Фото для ознайомлення: Голуба без вологозахисту і вологозахищені такого типу... Лєнта RGB повна катушка 5 метрів + контроллер + пульт Біла лєнта подвійної щільності вологозахищена (120 шт/м) - така як тут І світлодіоди діаметром 5 мм. Стрічок в наявності 2-5 метрів кожного виду, діодів - близько 700 штук. По цінах - купував на цьому сайті. Віддам дешевше.
Ця стрічка "холодний білий" - це такого типу: http://www.drive2.ru/cars/opel/astr..._coupe/espro/journal/288230376152708375/#post ? Бо шось я не можу розібратись тут)) Яку довжину мінімальну можеш продати?