Продам запчастин на Пассат Б4 1.8 АБС: НОВЕ: - контактна група (нова) Топран. РОБОЧЕ Б/У: - бачок компенсаційний охолоджуючої рідини Топран, викристовуваний кілька днів, купувався на Екзісті. - кришка трамбльора і бігунок БЕРУ. - переключатель поворотів без кнопки аварійки. - дроти ВВ оригінальні і силіконові замінники. - внутрішній замок правої передньої двері, 2 шт. - колонки (2 шт.) дверні 1H0 035 411 A. НЕРОБОЧЕ АБО НЕПОВНІСТЮ РОБОТЕ Б/У: - ручка дверна зовнішня права (з перебитим одним дротом на центральний замок), з новою лічинкою і комплектом ключів. - катушка запалювання (десь є тріщина в комутаторі і на вологу погоду не хотіла заводитися). Щось продам, щось віддам, може кому щось з того треба - пишіть в ПП або дзвоніть 098-083-3334.
Цікавить вартість. Хотів би взяти за символічну платню (аренди), поставити на свою машинку, завести, поїздити день і щось віддати. - кришка трамбльора і бігунок БЕРУ. - дроти ВВ оригінальні. В мене троїть двигун, думаю проблема в одному з цих трьох штуках. Якщо визначу що є причиною поганої роботи мого двигуна, можу купити саме те, що треба.
НОВА ЦІНОВА ПОЛІТИКА!!! ВСЕ нижчеперелічене (все на Пассат Б4 1.8 АБС) віддам за 150 грн. Все і одразу, в одні руки. Акція "невіданной щедрості"! НОВЕ: - контактна група (нова) Топран. РОБОЧЕ Б/У: - бачок компенсаційний охолоджуючої рідини Топран, викристовуваний кілька днів, купувався на Екзісті за 100 грн. - кришка трамбльора і бігунок БЕРУ. - переключатель поворотів без кнопки аварійки. - дроти ВВ оригінальні і силіконові замінники. - внутрішній замок правої передньої двері, 2 шт. - колонка акустична в передні двері 1H0 035 411 A (1 шт.). НЕРОБОЧЕ АБО НЕПОВНІСТЮ РОБОЧЕ Б/У: - ручка дверна зовнішня права (з перебитим одним дротом на центральний замок), з новою лічинкою і комплектом ключів. - катушка запалювання (десь є тріщина в комутаторі і на вологу погоду не хотіла заводитися).
НОВА ЦІНОВА ПОЛІТИКА! ВСЕ нижчеперелічене (все на Пассат Б4 1.8 АБС) віддам за 100 грн. Все і одразу, в одні руки. Акція "невіданной щедрості"! НОВЕ: - контактна група (нова) Топран. РОБОЧЕ Б/У: - бачок компенсаційний охолоджуючої рідини Топран, викристовуваний кілька днів, купувався на Екзісті за 100 грн. - кришка трамбльора і бігунок БЕРУ. - переключатель поворотів без кнопки аварійки. - внутрішній замок правої передньої двері, 2 шт. НЕРОБОЧЕ АБО НЕПОВНІСТЮ РОБОЧЕ Б/У: - ручка дверна зовнішня права (з перебитим одним дротом на центральний замок), з новою лічинкою і комплектом ключів. - катушка запалювання (десь є тріщина в комутаторі і на вологу погоду не хотіла заводитися).
Здравствуйте. Готов забрать. Пытался Вам позвонить на 098-083-3334, но сказали что входные звонки заблокированы. Если еще не продали то вот мой номер 0939286404