Сьогодні заліз в підвал. Пофоткав з/ч які лишилися від мого пасата. Якщо комусь щось треба - кажіть. 1. Ліве переднє крило. Покоане. Можна вистукати якщо хтось хоче - подарую. (тільки Львів, відправляти подарунки не буду) 2. Помпа Хепу. Я шось не пам"ятаю чо я її міняв, але на вигляд ніц їй не брагкує - подарую бо не знаю шо з нею. 3. Фара ліва, скло ціле, рефлектор обклеєний був колись мною дзеркальним оракалом. Всі кріплення обломані - 150грн 4. Ущільнювач правої передньої дверки - називайте ціну. Хз шо воно коштувати може. 5. ПРОДАНО! Задній бампер (універсал). Стан норм, але відломане одне кріплення бокове. В кого руки з правильного місця той собі припаяє його легко. - 150грн. 6. Десь ще в підвалі валяються пружини передні, пам"ятаю шо є рожева мітка і незнаю чи є ше якась. Фотки нема - 200грн. Для зацікавлених все взнаю. 7. ПРОДАНО! Колеса R14. Гума Amtel 08року. Два колеса на помийку. Два ше можна сезон покатати або на запаску я б краще поставив. - 600грн.
Вже мені перший хтось зі Львова написав. На днях має глянути. Потім відпишуся і можливо щось придумаєм. Якщо не продасться.
Хто вазьмьот білєтав пачку... купляєм шось, торгуємся. Лежить пропадає. Надіслано від мого LG-E975, використовуючи Tapatalk
давним-давно такий девайс купляв по 25-30$ до свого корчика, але не замінив, купив в зборі за 40-45$. Рік тоді був десь 2005. Тому, ця річ вартує грошей. Якщо підшипник не має "шату" - то з нею все гуд.
Ну я подарую її тіки через то шо не знаю шо з нею і чому вона в мене лежить. З вигляду нічого їй нема. Може підшипник потік, але не впевнений. Не люфтить наче. Але пріоритетно продати колеса і пружини, фару. Те шо коштує грошей.