ПРОДАМ залишену від "ДЖЕТТИ" зимову гуму на оригінальних VW Passat B3 дисках 4x100. Гума PIRELLY Winter Carving 185x65 R14. Пробіг не більше 10 ткм. Стан хороший, не різані, не латані Ціна 1800 торг.
В мене літня на джеті 185х60 R14 - без проблем підійшло і запас по висоті ще є, так що для гольфа 3 тим більше підійде, я вважаю.
ПРО-О-ОДАНО!!! Ще у наявності у тестя у КАЛУШІ також комплект зимової гуми Hankook Winter i*Pike 185x65R14 на нових (близько 2-х років, куплені у магазині) дисках 4х100 (здається, від Lachetti, стояли на Opel Vectra A) на VW cтануть!! ціна приблизно та ж. Контактувати для початку зі мною.
у КАЛУШІ також комплект зимової гуми Hankook Winter i*Pike 185x65R14 Завиє раптом завірюха, Засипле все по дзеркала... натягнеш шапочку на вуха, А гума є?? Іще нема....
Завиє раптом завірюха, Засипле все по дзеркала... натягнеш шапочку на вуха, А гума є?? Іще нема.... В наявності у КАЛУШІ комплект зимової гуми Hankook Winter i*Pike 185x65R14 на нових (близько 2-х років, куплені у магазині) дисках 4х100. ціна приблизно 1800 грв. Контактувати для початку зі мною.
Сама гума буде десь 1200... торг, послуги шиномонтажу... На форумі є хтось з Калуша, домовся, хай глянуть...бо мене там буває рідко... пробіг - 3 сезони.. десь тисяч 8-10 км, на машині була коробка автомат, тому не сильно зношена..
Ще продається!! Завиє раптом завірюха, Засипле все по дзеркала... натягнеш шапочку на вуха, А гума є?? Іще нема.... В наявності у КАЛУШІ комплект зимової гуми Hankook Winter i*Pike 185x65R14 на нових (близько 2-х років, куплені у магазині) дисках 4х100. ціна приблизно 1800 грв. Контактувати для початку зі мною.