Продам: * 1. Товар: б.у.кожаный салон на VW Passat B5,B5+ * 2. Описание товара: Продам кожаный салон с подогревом, на Passat B5-B5+ серого цвета в отличном состоянии, передние сидушки, задние, подлокотник, задние карты и задние боковины. * 3. Цена: 4000 грн без торга * 4. Местонахождение товара:Винница * 5. Имя продавца:Макс * 6. Контакты продаца:0632698264 * 7. Доставка в другой город: по договоренности
боковини - це батони які йдуть з боків заднього дивана і кріпяться до кузова, а карти це карти, передні карти від англичанки
Поняв. Тобто салон на європейця підійде, але без передніх карт (на фото ж європеєць). Центральний тонель (той що під підлокотником) з ручником і попельничкою в комплекті? Ціна остаточна?
Я питаю про ту частину що на фото позначена червоним. Не знаю чи відносиш ти її до пункту "підлокотник". До речі, сама кришка підлокотника не шкіряна, чи мені так здається. Також на фото видно передню карту від європейця (пасажирська), карта з водійської сторони від англійського пасажира, тб без ручки з ЕСП та ін?
Підлокітник на фото з Б5 дорестайл, а не від Б5+, і варто було б уточнити, що салон від кузова універсал.
фото викладене сидух а не пiдлокотника, в постi написано салон B5 ,B5+ , в них рiзнi пiдлoкотники. салон йде вiд B5+ , а стоiть на B5 , на фото рiдний пiдлокотник B5.
Цитата: Допис від exalto Переглянути допис Підлокітник на фото з Б5 дорестайл, а не від Б5+, і варто було б уточнити, що салон від кузова універсал. фото викладене сидух а не пiдлокотника, в постi написано салон B5 ,B5+ , в них рiзнi пiдлoкотники. салон йде вiд B5+ , а стоiть на B5 , на фото рiдний пiдлокотник B5. вже все написав
Я питав як про сам підлокітник, так і про те що обведене червоним (підлокітник здається знімається). Кірм того там обведено червним і борода КПП. Не побачив відповіді на запитання про передні карти дверей....
Тобто продається підлокітник цей що на ост фото. Він на дорестайл не стане. А борода та що від кпп до задньої попельнички йде в комплекті? І що з передніми картами??????
13.07.2014, 14:08 #6 салон стоїть на моєму B5, підлокотник від B5+ , в коплекті все що в описі , ціна 4000 грн
Цитата: Допис від Carlsson Переглянути допис Що таке задні боковини, це карти дверей??? Передніх нема? боковини - це батони які йдуть з боків заднього дивана і кріпяться до кузова, а карти це карти, передні карти від англичанки
Вище я писав, що на фото твоїх видно праву пасажирську дверку з нормальною європейською картою. Спитав що з водійською, чи вона з кнопками ЕСП та блокуваннями. Проте питання вже не актуальні - вже не цікавить.