суть така - знайомий (мій менеджер) хоче продати авто батька на укр реєстрації, так як релокувались до Польщі, і немає змісту вже тут кати на тому авто. чи є в нас люди на форумі, які займаються продажем авто, щоб допомогти в даній ситуації. авто - шевроле авео седан, з доками все ок. якщо потрібно більше інфи - то надам по запиту.
Та кидати на авторіа і вперед... Телефон може вказати того хто зголоситься взяти ключі і показувати авто клієнтам.
ну це зрозуміло, що на авторіа... власник авто може розкинути оголошення. але зараз завдання найти особу, яка би взяла ключі та довіреність та могла показувати авто покупцям. є ще варіант - здати на автокоміс, але то вже в останню чергу буде розглядатись
Скинь детальний опис авто ( (не)бита, (не)фарбована, перший власник, масла, фільтра........., ціна на віддачу). Якщо авто гарне, можу зайнятись )))
окей, тоді буду мати повний опис авто - зкину сюди. а там вже влаштую конкурс на найкращого продавця )
Сьогодні продав свого пасцата, так що можу також зайнятись продажею. Але спочатку всі дані авто і бажаний цінник...
Ні, через авторіа продав... Чому тут не було? Не люблю такого. Завтра в машині щось поломається і скажуть - он, він продав мені поломане авто.
Тут авта не продаються, або забакланять за ціну, чи ще щось, або буде просто собі висіти. На авторіа простіше,сайт поширений, відомий, відвідуваний. Надіслано з мого HTC One M9
ну не знаю, я думаю, клуб - то всі свої, а свої не обмануть. показав, розказав, все, як є. є ціна, а ти собі думай. я б купляв або нову, або в когось з клубу (не тільки з нашого). ясно, на авторіа більше людей і більше шансів, але якщо авто хороше і без сюрпризів, то можна також і "своїм" запропонувати.
Твій гольф маєш на увазі?)) То в якому році було? Бо кора, на скільки пам'ятаю поїхала в Донєцк, точно не з клубу. Надіслано з мого HTC One M9
В твоїх словах є правда, але, новичок і так не повірить в слова клубних продавців, бо їх не знає, а покупців серед одноклубників не так і багато, одиниці і то може. Надіслано з мого HTC One M9