народ біля моєї роботи зупинився г3, у гарному стані я підійшов до чувака і запитав як авто туда-сюда, він каже що продає і в четвер вона вийде в оголошення за 9000 баксів 97 чи 98 рік 1,8 кондиціонер, і фото кого цікавить ????? 80974689700
Відповідь: продаж ГЗ дивно, але судячи по крилах то він явно до 95 року бо з прямокутними поворотниками. Диски зачотні.
Відповідь: продаж ГЗ в мене також такі поворотніки а я вже багато таких варіантів бачив різні салінблокі задньої балки - то вірняк
Відповідь: продаж ГЗ з 95 включно пішли опори вже нового типу (підшипник не закльопаний в опору) і верхній виток пружини меншого діаметру, відповідно і тарілка інша. Я собі колись поміняв на опори нового типу (при заміні підшипника не тратишся на нові опори).
Відповідь: продаж ГЗ Кароче заберу колеса і сідухи разом за 400 баків. А взагалі вартий уваги пєпєлац, хоча по тій фотці пер. крила видно шо зазор десь трохи втік і фарбували крило недавно. Треба дивитисьйого уважно.
Відповідь: продаж ГЗ диски дійсно бомба в живо взагалі клас, машинка занижена, кароче красота, а морда і є від венто
Відповідь: продаж ГЗ Може воно і клас, але здається рідна морда залишилась схрещеною з задком якогось ТАЗіка! Ось звідки ті прямокутні поворотники, зазори та фарбовані крила!
Відповідь: продаж ГЗ суть не в тому. А в тому, що машина як ти пишеш 97 чи 98 року а передок (я бачу що від Венто) 95 року. Тоді в чому суть такого тюнінгу? Невже у тому, щоб візуально зробити машину старшою? ІМХО якби я міняв передок (припустимо розбив старий), то ставив би все відповідно того віку або принаймі не старше за рік моєї машини.
Відповідь: продаж ГЗ Про смаки не сперечаються. Мені наприклад подобаються на гольфах морди від джетт.
Відповідь: продаж ГЗ я нічого небуду говорити про цю авто, мені все рівно , я виклав. що побачив, я думаю що чувак взагалі пригнав під продаж. і дупля недає що до чого, просто машина нормальна. а диски дзвоніть, він каже непродає, але якщо хтось нормально викладе в розумних межах думаю чувак подумає.