проект мого колеги VW GOLF 2 4,2 4X4 V8 32V TURBO 2008 DRAG EDITION ??? PS

Тема у розділі 'Інше', створена користувачем jaszczur, 27 бер 2008.

1. jaszczur

jaszczur Active Member

mk3 tdi 1z DIESEL POWER ;)
    • Подобається Подобається x 1
  2. Vexler

Vexler Аксакал

Smart ForTwo, VW Golf2 1.8RP `91 white був
    Відповідь: проект мого колеги VW GOLF 2 4,2 4X4 V8 32V TURBO 2008 DRAG EDITION ???

ніфіга собі прокачав!!!!

3. MARTINI

MARTINI Добрий Адмін

Seat Leon 2.0 FSI, 2006
    Клубна карта:
    000111
    Відповідь: проект мого колеги VW GOLF 2 4,2 4X4 V8 32V TURBO 2008 DRAG EDITION ???

А радіатор і фари там будуть?

4. Markell

Markell Super Moderator

Mk2 KR

Задумка цікава, але побачимо шо з того вийде. Результату ше не видно і близько. Просто мотор запхали під капот з КПП, підмоторної балки під нього ше нема, колектори і вихлоп не видно куди запустити, тут потрібне якесь толкове рішення, на радіатор і охолодження масла нема місця, я вже мовчу про інтеркулер, турбіни, рампу вприску і запалювання, яке там взагалі нема куди запхати. А туди ше прийдеця гідравлічне щеплення ставити, гальма толкові, керування вприском, і підсилювати кузов (особливо передню частину). Але у всякому разі проект заслуговує поваги, головне шоб вистачило сили і бажання до кінця його довести. Наразі він і на 10% не реалізований.

5. jaszczur

jaszczur Active Member

mk3 tdi 1z DIESEL POWER ;)

селянин даватиме пораду тим більш, що те не 1 його робота, самий цікав я є як-от буде йеждзіло 8)

6. Travel

Travel Moderator

РЕНО МЕГАН

зачьот адназначьна!

7. alexoz

alexoz Початківець

VW Golf 2 GTI 1.8 PF 1986

монстр!!!respect и уважуха!!!

Поділитися цією сторінкою

а де твій аватар? :)