ну на жаль описання по-польськи але варто заглянути, я повний подиву і поваги для нього http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?t=113296&start=156
Відповідь: проект мого колеги VW GOLF 2 4,2 4X4 V8 32V TURBO 2008 DRAG EDITION ??? ніфіга собі прокачав!!!!
Відповідь: проект мого колеги VW GOLF 2 4,2 4X4 V8 32V TURBO 2008 DRAG EDITION ??? А радіатор і фари там будуть?
Відповідь: проект мого колеги VW GOLF 2 4,2 4X4 V8 32V TURBO 2008 DRAG EDITION ??? Задумка цікава, але побачимо шо з того вийде. Результату ше не видно і близько. Просто мотор запхали під капот з КПП, підмоторної балки під нього ше нема, колектори і вихлоп не видно куди запустити, тут потрібне якесь толкове рішення, на радіатор і охолодження масла нема місця, я вже мовчу про інтеркулер, турбіни, рампу вприску і запалювання, яке там взагалі нема куди запхати. А туди ше прийдеця гідравлічне щеплення ставити, гальма толкові, керування вприском, і підсилювати кузов (особливо передню частину). Але у всякому разі проект заслуговує поваги, головне шоб вистачило сили і бажання до кінця його довести. Наразі він і на 10% не реалізований.
Відповідь: проект мого колеги VW GOLF 2 4,2 4X4 V8 32V TURBO 2008 DRAG EDITION ??? селянин даватиме пораду тим більш, що те не 1 його робота, самий цікав я є як-от буде йеждзіло 8)
Відповідь: проект мого колеги VW GOLF 2 4,2 4X4 V8 32V TURBO 2008 DRAG EDITION ??? зачьот адназначьна!
Відповідь: проект мого колеги VW GOLF 2 4,2 4X4 V8 32V TURBO 2008 DRAG EDITION ??? монстр!!!respect и уважуха!!!