Проект закону по боротьбі з автопорушниками. Розміри нових штафів.

Тема у розділі 'Новини ДАІ', створена користувачем Solaris, 13 січ 2008.

1. Solaris

Solaris Аксакал

VW Golf Mk2 RF->9A H&R -40-100
    Зараз так багато говорять що Ющенко підписав якийсь закон для боротьби з автопорушниками на автошляхах України. Мені стало цікаво.. знайшов, жахнувся. Давно говорили про підвищення штрафів, але ж не до таких висот. Самі цікаві моменти:
    Читати далі..

• Подобається Подобається x 2
  2. zhora

zhora Початківець

VW Golf 3 93
    Відповідь: Проект закону по боротьбі з автопорушниками. Розміри нових штафів.

може воно і зроблено на краще , але не з українськими ментами!!!!!

3. Solaris

Solaris Аксакал

VW Golf Mk2 RF->9A H&R -40-100

думав собі наступну авто брати з обємом 2.8, але з тими штрафами терер варто задуматись :sad:

4. Golf dva

Golf dva Active Member

VW Golf ІІ

я сьогодні мав розмову зі знайомим даі-ком, кароче каже він що та фігня що брати штрафи будуть на місці це бред, тобто інспекторам це неподобається.що це придумав Юрко Луценко. та що права заберають у випадку, як він пояснив "створення аварійної ситуації" , коли я його запитав що ж конкретно він мені сказав що під це підходять майже всі порушення.
    кароче нічого незміниться поки водії небудуть писати скарги тоді може відмінять, таку я отримав відповідь. та на 1міс. у нас луганське та дніпропетровське даі,
    а про штрафи то вони ще незатверджені ,поки що діють старі

Додано через 2 хвилини
    +1

Поділитися цією сторінкою

а де твій аватар? :)