Зараз так багато говорять що Ющенко підписав якийсь закон для боротьби з автопорушниками на автошляхах України. Мені стало цікаво.. знайшов, жахнувся. Давно говорили про підвищення штрафів, але ж не до таких висот. Самі цікаві моменти: Читати далі..
Відповідь: Проект закону по боротьбі з автопорушниками. Розміри нових штафів. може воно і зроблено на краще , але не з українськими ментами!!!!!
Відповідь: Проект закону по боротьбі з автопорушниками. Розміри нових штафів. думав собі наступну авто брати з обємом 2.8, але з тими штрафами терер варто задуматись
Відповідь: Проект закону по боротьбі з автопорушниками. Розміри нових штафів. я сьогодні мав розмову зі знайомим даі-ком, кароче каже він що та фігня що брати штрафи будуть на місці це бред, тобто інспекторам це неподобається.що це придумав Юрко Луценко. та що права заберають у випадку, як він пояснив "створення аварійної ситуації" , коли я його запитав що ж конкретно він мені сказав що під це підходять майже всі порушення. кароче нічого незміниться поки водії небудуть писати скарги тоді може відмінять, таку я отримав відповідь. та на 1міс. у нас луганське та дніпропетровське даі, а про штрафи то вони ще незатверджені ,поки що діють старі Додано через 2 хвилини +1