Прокладка ГБЦ

Тема у розділі 'Двигун, підкапотний простір', створена користувачем Serhiy Kachmar, 25 сер 2013.

1. Serhiy Kachmar

Serhiy Kachmar Початківець

VW Passat 1.9tdi
    Вітаю всіх з днем незалежності України,і за одно хочу вислухати ваші поради щодо прокладки гбц.Рік тому робив гбц,тепер наблюдаю потік масла з під прокладки,був на сервісі (Дизеь Сервіс) у Рясному біля мосту,там сказали шо потрібно розбирати гбц і шліфувати і тд.Але мотор не перегрівався, та взагалі вона більшись часу стояла в гаражі.Ч и можна просту поміняти прокладку,і позбутися проблеми?

2. vitOK

vitOK Місцевий

Audi a4 b6 18T quattro
    на свой страх и риск можно :). есть большая вероятность, если прошлый раз шлифовали головку, что все будит хорошо, но вероятность что потечет тоже есть. я, как работник СТО, не подписался бы что все будит хорошо.

Прокладку бери REINZ или оригинал

3. Serhiy Kachmar

VW Passat 1.9tdi
    Спасиба.Я ещо слышал что после ремонта гбц,в турбо дизелях нужно датягивать болты гбц после 1000км.Так ли ето?

4. vitOK

vitOK Місцевий

Audi a4 b6 18T quattro
    на листке с прокладкой написано так или нет. есть машини где нужно после прогрева и остывания, есть те в которых ненужно, и с прокладками также. на фольксвагенах я не помню чтобы была процедура дотяжки.

Останнє редагування: 25 сер 2013
  5. Serhiy Kachmar

VW Passat 1.9tdi
    Спасиба абизательно пасматрю.Но скарее всиво дам на праверку и если нада пускай шлифанут так спакойней будит.

6. vitOK

vitOK Місцевий

Audi a4 b6 18T quattro
    пока на станок не установят и один проход не сделают-видно не будит. а это уже шлифовка.

7. kym

kym Аксакал

a 100
    З під прокладки ГБЦ в принципі масло на зовні двигуна текти не може... шукай добре звідки тече. Хіба не затягнуті болти ГБЦ і то це не можливо бо вже б поламало розпредвал. ГБЦ прориває внутрі на перемичках, а на зовні її прорвати майже неможливо

8. Serhiy Kachmar

VW Passat 1.9tdi
    Дивився на тосол він чистий,турбіна суха,шланг що йде з блоку в підон такош сухий,а врайоні прокладки засрано маслом

9. kym

kym Аксакал

a 100
    Помий двигун і дивись звідки тече

10. Serhiy Kachmar

VW Passat 1.9tdi
    Як ретельно помити двигун в домашніх умовах і чим його мити?

11. vitOK

vitOK Місцевий

Audi a4 b6 18T quattro
    я би на мийку загнав

12. kym

kym Аксакал

a 100
    Є така миюча рідина AKRA k2 .Попшикаеш де масло і легенько зверху зляєш водою. Ще можна пензлем порозмазувати якщо грубо масла. На мийку не бажано - вода пвд тиском заливає електроконтакти на розйомах і можебути проблема з заводкою

Поділитися цією сторінкою

а де твій аватар? :)