Пропадає потужність

Тема у розділі 'Двигун, підкапотний простір', створена користувачем Rokki, 20 жов 2012.

1. Rokki

Rokki Новачок

Passat b5.5
    Усім привіт
    Хочу поділитись наболілим та отримати від Вас поради що робити:nea:
    Все почалося 4 тижні назад. В мене Passat B5 1.9 tdi 96kw 130 конячок 2003 року. Збільшився розхід до 14 л/100 км і одночасно пропала потужність їдучи під гору падають обороти та швидкість автомат понижує передачу але машина далі їде все повільніше та повільніше. Порадили мені звернутися до майстрів 1. Ті подивились помізгували поміняти мені топлевний та всі супутні фільтри розвели на заміну масла та ремкомплекту форсунок. Після цього всього помінявся тільки розхід до 12.8 л/100 км. Я звичайно поїхав до інших майстрів ті всвою чергу за три тижні розвели мене на заміну розпредвала реставрацію турбіни та всяких резинок. перевірили на комп'ютер всі помилки виправили всадила мене в купу грошей машина почала ніби їхати але з першої передачі погано рушати ривок проявляється після 2200 оборотів і то це стало на 60 км. Через 60 км машина знов відказалась їхати під горб. Майстри 2 говорять шо проблема в коробці. І стискають плечима. Люди добрі ПОМОЖІТЬ.

Останнє редагування: 20 жов 2012
  2. kym

kym Аксакал

a 100
    Ну блін історія.....
    Думаю і навіть впевнений що АКПП тут ні причім.... корорбка реагує на двигун а не навпаки
    Дай код свого двигуна.... в тебе повинен бути один з двох AVF обо AWX і якщо в тебе щей сіменсовські форсунки то труба дело- їх провірити майже не можливо в них поріг відкриття 300-2500 бар.... і не дороблені вони були - мінігітні. Такий великий розхід - явний симптом на форсунки... тай при розході 12 л солярка фактично заливає циліндр і повністью не згорає і машина немає тяги. Який взагалі стан ЦПГ - компресію хоч хтось міряв

3. Rokki

Rokki Новачок

Passat b5.5
    Мотор AVF з форсуноками були трабли четверта мала показниз 1.47 решту до одиниці після заміни розпредвала поміняли місцями четверту з третьою і першу з другою три перших пішли в показник до двох четверта до одиниці.
    Може з форсуноками треба почаклувати? Їх можна якось реставрувати?
    Компресію провіряли кажуть що все впорядку

Останнє редагування: 21 жов 2012
  4. kym

kym Аксакал

a 100
    Виглядає що щось з форсунками ... такий перепад не добра штука.... а як інші дані повітря тиск підкачки.... форсунки реставрують тільки на заводі виробнику - можна здати старі і дістати відреставровані - це поляки роблять... існують ремкомплекти, але вони рідко помагають

5. Rokki

Rokki Новачок

Passat b5.5
    По всіх даних майстри кажуть що все супер тобто мотор працює ідеально по всіх показниках і тому грішать на коробку послідня версія сьогодні третіх майстрів що мотор не бачить коробку треба адаптувати їх разом

6. AndriY

AndriY Active Member

ВАЗ 21013 1.2 1984
    АКПП можливо(пробуксовки муфти).Яке масло в коробці(Треба злити і глянути чи щось там неплаває).Обороти не падають під гору? Який пробіг?

7. Rokki

Rokki Новачок

Passat b5.5
    Масло поміняв ніби було чорне нічого неплавало хочу ще фільтир коробки поміняти обороти і швидкість падають коробка переходить на нищу передачу пробіг 180000

8. Serh

Serh Active Member

VW Golf 2 1.6 TD 1991 р.
    Якщо забитий каталізатор тяга буде дуже падати, на гольфі так було. Під горку майже не їхав

9. Serh

Serh Active Member

VW Golf 2 1.6 TD 1991 р.
    Як на мене, якщо діло в форсунаках мав би помінятися колір вихлопних газів, поправте якщо не так

10. kym

kym Аксакал

a 100
    Це насос форсунки вон інаше працюють як твої

11. Bosh

Bosh Місцевий

VW B3 2.0 9A був
    VW B5 1.6 AHL був
    Клубна карта:
    000039
    Здоров! А компютерну діагностику робив? Чи ці всі попередні "майстри" все на око і вухо робили???
    В мене були схожі ситуації (але на бензині):
    1. ремінь ГРМ неспівпадав на один зуб;
    2. датчик хола.

12. RaZoR

RaZoR No Smoke No Power Diesel

A6 С5 Avant Quattro (AKE)2002p була)
    A4 B6 Avant (AVF)2004p Ше є!!
    A6 C4 Avant (AEL) 1996p була
    VW G4 (BCA)2003p також був
    Які помилки були?
    Треба знову дивитись, чи немає помилок.
    І щоб щось підказати - треба зняти і викласти сюди логи на ХХ і в динаміці, і коли не їде під горб.
    Логи груп 1, 3, 4, 11, ХХ і динаміку. 13 і 23 групи тільки ХХ. Двигун має бути прогрітим.

Останнє редагування: 22 жов 2012
  13. RaZoR

RaZoR No Smoke No Power Diesel

A6 С5 Avant Quattro (AKE)2002p була)
    A4 B6 Avant (AVF)2004p Ше є!!
    A6 C4 Avant (AEL) 1996p була
    VW G4 (BCA)2003p також був
    Вони ідентичні.
    КУМ то були проблеми в основному ВКР двигуна, сюди не відносяться.
    Згідний з тобою на всі 100.

Брав новий чи б/у? Якої фірми?

14. Rompompom

Rompompom Початківець

А4 2.4
    Добрий день Потрібно зробити кваліфіковану діагностику перш ніж заміняти дорогі запчастини А у Вас все навпаки,ше так трошки поремонтуєте і Passat вийде золотий,або його вже ніхто не зремонтує після таких майстрів!(Зробимо безплатну діагностику 0679752995)

15. vasq3d

vasq3d Початківець

GOLF II 1.8 1986р.
    Допоможіть з проблемою. Після 30-40 проїханих кілометрів на середньому газі пропадає тяга. Якщо утримувати газ ледь нажатим або педаль в підлогу, чи скинути на холостий ніяких проблем в роботі невідчувається. Цікаво, що якщо включити нейтральну і добре прогазувати на певний час проблема зникає. Також проблеми немає на перших 30-40 км. Авто гольф 2, 1.8, крб 2е2.

16. kym

kym Аксакал

a 100
    То карбюратор вимахується ... переливає бензин і заливає свічки. прогазуєш пропалиш свічки і їде до наступного засирання свічок.

17. vasq3d

vasq3d Початківець

GOLF II 1.8 1986р.
    А жиклери допоможуть, чи треба всетаки знімати - шукати причину поглибше?

Поділитися цією сторінкою

а де твій аватар? :)