Міняв вчора задні тормозні колодки на двох колесах після чого тормоза пропали взагалі (не тормозять взіаглі тільки передні хоча коли затягую ручнік то тормозать) На рахуно прокачки одне колесо вдалося прокачати а друге ні томущо відламав ту штуку через яку стравлюється повітря. І ше навіть то колесо шо прокачав не тормозить, перший раз педаль падає а другий раз як качнути то тормозить але зновуж таки тільки передок
Відповідь: Пропали гальма Поміняй тормозний циліндр той в якого обламаний клапан для стравлення повітря і прокачай гальма добре. Скоріш за все в системі є повітря.
Відповідь: Пропали гальма Дуже дякую за пораду буду прокачавати Але одне колесо я прокачав воно повинно було б гальмівати чи не обовязково
Відповідь: Пропали гальма Прокачав все поміняв задні колодки задны циліндрики злив стару рыдину залив нову рідину Після того тормоза нормальні але всеодно передок бере моментально колеса миттєво запиняються а вот задно просто котяться може шось трохи тормозать але дуже плавно. Ше таке діло може то воно так має бути може це той розподільник таке робить може хтось розказати про нього детальніше
Відповідь: Пропали гальма Задні гальма в тебе барабанні?, якщо так то вони і будуть трохи слабше гальмувати. Наскільки я знаю передні гальма починають гальмувати трохи швидше ніж задні. Ну і ще якщо ти поміняв задні колодки то вони ще трохи мають притертись. В мене також відразу після заміни слабо задні брали. Але зараз вже нормально.
Відповідь: Пропали гальма Задні гальмують слабше не залежно, чи гальма дискові чи барабанні- це зроблено для безпеки їзди.
Доброго усім Дня! Вчора прокачував тормоза на свому Passat B3 (удвох класичним способом, коли один натискає педальку, а інший стравлює тиск на штуцерах прокачки), результат негативний потрібна порада фахівців. Проблема у тому, що лінія заднє праве і переднє ліве колесо прокачались чудово, а от переднє праве і заднє ліве - майже не прокачується (з неї виходить десь до 2 см рідини у трубці за один режим натиску педалі, яка не "падає", або взагалі ледь капає). Цілий вечір качав, прогнав більше 1 літра тормозної рідини, навіть відкручував ГТЦ (але він якось виглядає нерозборним крім верхніх двох сальничків, тому закрутив назад), ніякого результату. Не розумію в чім може бути справа? Це може бути справа в ГТЦ чи ні (сумнів викликає те, що одна лінія прокачується)? В інтернеті будову ГТЦ не знайшов. Також, цікаво які трубки ГТЦ відповідають за яку лінію? Порадьте, можливо хтось зіткнувся з аналогічною проблемою.
Усе, проблема вирішилась заміною ГТЦ. Як я і допускав уся складність прокачки була у тому, що ГТЦ мав виробітку. Це означало, що ті два паралельні патрубки (які виходять з ГТЦ), що ближні до педалі тормоза відповідають за лінію переднього правого колеса та заднього лівого, а два паралельні передні патрубки відповідають за інші два колеса. Отже виробітка, яка було на початку циліндра спричиняла ситуацію, коли тиск у систему не нагнітався (тому і не було тормозів та відсутня прокачка). Після заміни ГТЦ усе стало в належним чином. Ще признаком вмирання було явище, коли педаль начебто ловила тормоза а потім потрохи спускалась (пропускала). Ось така ситуація!
пропали гальма. педаль натискаеться в підлогу а машина не гальмує. рідину міняв, гальма прокачуються ... але їх немає. нещодавно були проблеми але замінив ГТЦ - стало нормально... але не надовго. Підкажіть де дивитись?
Можливо десь незатягнутий штуцер на прокачку і хватає повітря. Шукай підтікання рідини на з"єднаннях, з ніоткуда проблема не з"являється. Доречі при заміні яку рідину залив? можливо в неї низька температура кипіння і при інтенсивному гальмуванні вона закіпає що й створює повітряну пробку і відсутність гальм.
да ті самі симптоми і коли машина стоїть, рідина ніби не пропадає, рівень тримається. Штуцери перегляну!
привіт.потрібно зробити діагностику гальмівної системи щоб чітко опреділити причину поломки.можна у мене.
не звернув увагу. спробуй підїхати в луцьку в сто важко продіастувати не бачучи машини.не покачується ні ліва ні права діагональ?це може бути і розподільчий механізм.абс є?
таки довелось міняти ГТЦ! попередній прослужив щось близько 3-4 місяці. Брав ніби Італійський LPR, за рядом причин зараз взяв такий самий - поки політ нормальний Сподіваюсь перший був просто брачний - мене правда завіряли що ця фірма досить пристойна і брак велика рідкість, сподіваюсь новий проходить довше.
Халепа ! Поміняв сьогодні передні гальмівні колодки. Поміняв також гальмівну рідину. Гальма не прокачуються ! Підставив три різних ГТЦ ! Всі 100% робочі ! Прокачав гальмівну с-му компресором - ніфіга ! Педаль провалюється. Гальма "беруть" дуже слабко і в самому кінці. Чи може бути проблема у вакуумному підсилювачі ?