Сьогодні коли вертався додому вечором, за 200-250м додому пропали холості обертити двигуна. Заводжуся нормально з підгазовкою, їду теж нормально, тільки включаю нетралку, машина глохне, заведу погазую трошки нормально працює, тільки забераю ногу з педалі газу відразу глохне. Добре що хоть біля дому. Де шукати причину??? Може якийсь жикльорик забився в карюраторі, щи що ще може бути, де шукати причину? П.С. Після вчора заправлявся на ОККО 95puls.
Відповідь: Пропали холості Варіанта реальних 2: 1 - Жикльори забились в смерть 2 - Відмовив електромагнітний клапан холостого ходу, переврка така: Знімаєш повітряний фільтр разом з корпусом з карба (вважа й щоб гайки не попадали в камери карба а то звізда, прийдеться карб знімати і виковирювати їх вже напряму, заводити машину з гайками в моторі заборонено по мануалу ;-) ). Клапан в тебе якщо дивитись від радіатора то на карбі справа, до нього дріт підходить, на малюнку його ключем викручують: Снимаешь с него провод и берешь другой длинный. Несколько раз соединим проводом клемму клапана с "плюсом" аккум батареи. Если клапан исправен, должны слышаться характерные щелчки. Якщо щолкає - перевір чи подаються +12вольт на той дріт що йшов до клапана при ВКЛЮЧЕНОМУ запаленні! Удачі.
Відповідь: Пропали холості Потім в день буду пробувати. Дякую. В мене колись таке було в "жигуленку" були забиті жикльорики. Я трошки та щось таки знаю, що таке електроклапан, але всерівно ще раз дуже дякую за таку обширену відповідь.
Відповідь: Пропали холості Мав точно таке ж саме, під час огляду виявилося що одна з трубочок вискочила зі свого місця на впускному колекторі. Трубочку вставив назад, проблема зникла... Правда то інжектор
Відповідь: Пропали холості У меня так бывает только когда бензиновый фильтр забит У меня их 2 и стоят они перед бензонасосом за 3 года ни разу с карбом проблем не имел
Відповідь: Пропали холості Сьогодні дивився до карбюратора, а саме до електроклапана, відкрутив провірив (клацає частенько), продув але він небув забитий, закрутив назад, поставив фішку. Жикльори не розбирав бо бачу шо то надовго і не знаю чи сам би їх знайшов.Завів зпершого разу, трошки прогазував, пустив газ, мотор пропрацював секунд 10 може, заглох, завів знову, тепер добре (дуже добре) прогазував, пустив газ - працює. Прогрів, проїхався трошки ніби працює нормально, чисто. Не знаю як буде потім. Замінив повітряний фільтр, потім ше поміняю (трошки пізніше) бензоновий той що перед насосом стоїть. як що щось напишу.
Відповідь: Пропали холості Це скоріше за все. Бо потім їздив ще помісту, ніби то нормально. працює тихо і чисто. Різне буває.