Пропали холості

Тема у розділі 'Двигун, підкапотний простір', створена користувачем Yur, 9 бер 2008.

1. Yur

Yur Місцевий

MAN F2000 19.403 Commander
    Сьогодні коли вертався додому вечором, за 200-250м додому пропали холості обертити двигуна. Заводжуся нормально з підгазовкою, їду теж нормально, тільки включаю нетралку, машина глохне, заведу погазую трошки нормально працює, тільки забераю ногу з педалі газу відразу глохне. Добре що хоть біля дому. Де шукати причину??? Може якийсь жикльорик забився в карюраторі, щи що ще може бути, де шукати причину? П.С. Після вчора заправлявся на ОККО 95puls.

2. Sasa

Sasa Аксакал

Country Power
    Клубна карта:
    000481
    Відповідь: Пропали холості

Варіанта реальних 2:
    1 - Жикльори забились в смерть
    2 - Відмовив електромагнітний клапан холостого ходу, переврка така:

Знімаєш повітряний фільтр разом з корпусом з карба (вважа й щоб гайки не попадали в камери карба а то звізда, прийдеться карб знімати і виковирювати їх вже напряму, заводити машину з гайками в моторі заборонено по мануалу ;-) ). Клапан в тебе якщо дивитись від радіатора то на карбі справа, до нього дріт підходить, на малюнку його ключем викручують:
    Снимаешь с него провод и берешь другой длинный.
    Несколько раз соединим проводом клемму клапана с "плюсом" аккум батареи. Если клапан исправен, должны слышаться характерные щелчки. Якщо щолкає - перевір чи подаються +12вольт на той дріт що йшов до клапана при ВКЛЮЧЕНОМУ запаленні!
    Удачі.

3. Yur

Yur Місцевий

Потім в день буду пробувати. Дякую. В мене колись таке було в "жигуленку" були забиті жикльорики.

Я трошки та щось таки знаю, що таке електроклапан, але всерівно ще раз дуже дякую за таку обширену відповідь.

4. MARTINI

MARTINI Добрий Адмін

Seat Leon 2.0 FSI, 2006
    Клубна карта:
    000111

Мав точно таке ж саме, під час огляду виявилося що одна з трубочок вискочила зі свого місця на впускному колекторі. Трубочку вставив назад, проблема зникла... Правда то інжектор

5. 307

307 Початківець

VW Jetta TX 1,6 _ 84

У меня так бывает только когда бензиновый фильтр забит
    У меня их 2 и стоят они перед бензонасосом
    за 3 года ни разу с карбом проблем не имел

6. Yur

Yur Місцевий

Сьогодні дивився до карбюратора, а саме до електроклапана, відкрутив провірив (клацає частенько), продув але він небув забитий, закрутив назад, поставив фішку. Жикльори не розбирав бо бачу шо то надовго і не знаю чи сам би їх знайшов.Завів зпершого разу, трошки прогазував, пустив газ, мотор пропрацював секунд 10 може, заглох, завів знову, тепер добре (дуже добре) прогазував, пустив газ - працює. Прогрів, проїхався трошки ніби працює нормально, чисто. Не знаю як буде потім. Замінив повітряний фільтр, потім ше поміняю (трошки пізніше) бензоновий той що перед насосом стоїть. як що щось напишу.

7. Sasa

Sasa Аксакал

Country Power
    Клубна карта:
    000481

напевне прогазував і тим самим продув жикльор :)

8. Yur

Yur Місцевий

Це скоріше за все. Бо потім їздив ще помісту, ніби то нормально. працює тихо і чисто. Різне буває.

Поділитися цією сторінкою

а де твій аватар? :)