Почався навчальний рік... Тому пропоную: 1. Репетиторство з хімії: шкільна, вузівська програма, домашні та індивідуальні завдання, контрольні роботи та інше. 2. Шкільна програма з фізики. 3. Граматика англійської мови (шкільна програма). 4. Переклади різних текстів, в т.ч. технічних, з англійської, польської мов. Ціни помірні, за домовленістю, в залежності від складності завдань і терміну. Тел.: 0667681397, Володя.
Я ж кажу, торг завжди умісний. Все залежить. Я тільки для клубу (+ їх родичів, знайомих) і пропоную. Навіть "ринкових" цін точно не знаю. Звертайтесь, домовимось!
Це ти тим займаєшся чи дружина? Я пам"ятаю що в тебе дружина хімік ти якось писав коли роботу дружині шукав.
Ми двоє хіміки. Просто вона в школі працювала, а я дисертацію в цей час робив і захищав. Якщо хтось захоче займатись з дружиною, думаю я її "убалтаю". Але якщо йдеться про задачі, то навіть як хтось її просить розв'язати, то вона все одно мені дає їх. Тобто, хто має час, той і розв'язує...
Малось на увазі, що може хтось не захоче, щоб його дочка років 16-17 чи чиясь дівчина займалась з молодим чоловіком. А з хлопцями я і сам позаймаюсь. Хоча згоден, мій допис трохи двояко прозвучав...
З вашого дозволу нагадаю про себе... Хімія - підготовка до ЗНО. Розв"яжу та навчу розв"язувати різні типи задач.