Де взяти сабж? Я приватний підриємець, куда мені звертатися по ту ідіотську перепустку? Взагалі , чи може хтось пояснити, в чому фішка пропускної системи? Чому всі вільно не можуть купувати? Чи реально в "Метро" все так дуже дешевше, ніж деінде? Особисто я ще доброго слова про Метро не чув, всі кажуть, шо то рагульський магазин з гівняним обслуговуванням, дибільним розташуванням товарів, брехливою рекламою, довжелезними чергами і з різницею цін на ціннику і на касі. От мені і стало цікаво, чого ж люди туди їздять?
Відповідь: Пропуск в "Метро" Переважно для того, що витратити гроші, а інколи для того, щоб у них вкрали машину!!! Метро на першому місці серед угонів!!!
Відповідь: Пропуск в "Метро" картки придумали для того шоб всякі бомжі там не лазили принаймі мені так пояснили, Я живу від метро недалеко тому часто там товарюся про ціни треба дивитися на цінику там є ціна дез ПДВ і З ПДВ треба дивитися на ту шо з ПДВ, Ше ніразу нечув шоб там вкрали машину, ціни сильно не відрізняються. Також там буваєють якції шо дійсно можна купити техніку дешевше. Карточку здається можна отримати на городоцькій там їхні офіси для того потрібно мати печатку!
Відповідь: Пропуск в "Метро" в самому метро можна купити картку, якшо порівнювати з цінами арсену то так, там завжди є акції на якісь товари, акційні товари бувають дуже дешеві. там реально раз бачив мафон який читає мп3 4 по 50 вата за 280 грн
Відповідь: Пропуск в "Метро" Єдине що погано для таких як ми, що товар вони пакують по кілька штук разом (не всі, але є таке). Н п хочеш купити сік - то мін. 4 пачки. А ціни як на що. На дещо дешевші ніж в маг., на дещо можуть бути навіть дорожчі. На мою думку вони на цьому і заробляють. Раз ти вже приїхав, то береш усе що треба, щоб не їхати ще кудись...
Відповідь: Пропуск в "Метро" Картку можна оформити безкоштовно (а не купити як казав Пегас) при вході, займає не багато часу, візьми тільки документи СПД ФО. Машини там крадуть це факт! Сам бачив як сканували машину дєвушки з якою приїхав обідати, відкривали центральний замок декілька разів при нас (мабуть залицялися до дівахи). А ти не купуй все під ряд, купуй те на що ціни є нижчі, зекономиш трішки бабла, але врахуй, що спалиш бензи на 10 грн :mrgreen: (за 1 пачкою прокладок "Олвіз" їхати не вигідно). Черги бувають великі, але як коли. Обслуга - терпима. Важче - то перевірити цінник чи реально та ціна що на виробі. Успіхів.
Відповідь: Пропуск в "Метро" За картку перепрошую, дійсно нахаляву Тревел писав шо не крадуть а ти пишеш шо крадуть , взагаліто там відео нагялд є.
Відповідь: Пропуск в "Метро" Останнім часом буваючи на львівщині десь 70% закуповуюсь в МЕТРО првда мясне купую у ВАМі - тут воно хоч і трішки дорожче зато є що вибрати. Техніку до побудови МЕТРО купував у ФОКСТРОК, а взимуку купував біля ЕПІЦЕНТРУ (забув як називається), що біля Рудно. Мої зимові маркетингові дослідження довели, що вона (техніка побутова) там сама дешевша.
Відповідь: Пропуск в "Метро" І куди ти собі той відеонагляд далі приткнеш? Хіба будеш мати останнє хісторі з життя твого авто в тебе :-? я не буду казати шо там в когось, я чув, реальний факт.... Мій знайомий біль Арсену на пр.Чорновола поставив Славуту (їй було пару тижнів, крісла в целофані), влупили (як вже люди розказують) ліктем шибу і спіонерили мафон. І шо далі? Є камери, є відео, вроді просив щоб показали через заяву, і шо далі? - Далі маєш відео як крали його патіфон і розбивали шибку і то відео не віддають...... не сміши крадуть машини з-під офісів з відео спостереження у Львові це було з-під банку, казав мій знайомий страховик. Відео страховій тіпа надали для переконання що вкрали страховану беху, гроші власнику за мінусом пару грн виплатили і все, нікого не знайшли.
Кілька днів прохожу по Підвальній де стоїть палатка з тими картками до нового "Метро". Вічно черга, трохи тра постояти. Може хто займається чи може на мене взяти ту перепустку, всі дані будуть подані. Там треба: паспорт. і.к., місце праці.
підходять, але буквально вчора мені працівник метро дзвонила з києва і сказала, шо мені на адресу висилають нові карточки (в мене картонна). думаю, вони просто вирішили апдетнути старі, а зараз видають тільки нові.
нажаль неможу, бо я вже маю карточку. а ти оформляв карточку на себе, чи хтось тебе "взяв під опіку". якшо так, то тому "хтось" мали би прийти нові карточки, на тебе в тому числі. оформити нову може тільки пп, який ше не зареєстрований в метро.
Я ПП старого взірця(більше 7 років непрацюю). наразі маю державну роботу (Львівська залізниця). Чи дадуть мені нову картку?
думаю, що ні. тому що вони постійно провіряють, чи ти не знявся з обліку в податковій і чи платиш єдиний податок (це 100% правда, бо при мені не пустили чувака в метро, сказали, шо вони перевіряли його дані і побачили, шо він вже пів року не оплачує єдиний податок). так шо якшо ти зараз не пп, шукай, хто хоче себе реєструвати і просися в "напарники"