Пропуски запалювання

Тема у розділі 'Двигун, підкапотний простір', створена користувачем patruk, 3 чер 2010.

1. patruk

patruk Новачок

Passat B5 1.9 2001 4 Motion
    Всім доброго ранку. У мого В5 1,9 2001р. виникла така проблема-зранку при запуску двигуна почалась сильна детонація і вібрація, торїти двигун. Поїхав на комп. він показав-пропуски зажигання в 1-му цил. Поїхав я додому зняв кришку клап. витягнув фішки з насос-форсунок попшикав їх ВД-шкою, поприжимав, зачистив поставив все на місце завів працює все нормально, але через місяць знову теж саме, але проїхав 2-3км заглушив і знову завів все нормально, так їздив тиждень, а тепер і це не допомагає троїть постійно. Допоможіть будьласка може у когось було щось подібне, я надіюсь що це не форсунка а щось з ел.проводкою що до них підходить, які ще будуть версії?:dance:

2. kym

kym Аксакал

a 100
    На скільки я зрозумів в тебе дізель. Пропуски запалювання на дізелі в 70% проблема у форсунці. Провір самі дроти під резинкою на фішці проблемної форсунки. якщо все ціле то форсунку на ультразвукову чистку і провірку на стенді, якщо не поможе... то ти попав на насос форсунку....

3. patruk

patruk Новачок

Так у мене дізель, клеми на фішці під резинкою похоже цілі, (форсунку на ультразвукову чистку і провірку на стенді)-а у нас теке роблять з БОШівськими насос-форсунками, якщо так то дай мені адрес. І ці провода що підходять до форсунок якісь дубові чи вони мають такі бути?

4. kym

kym Аксакал

a 100
    Ну в Бродах не знаю...чи роблять. У львові в багатьох місцях На Бош сервісі на кульпарківській... на Науковій.. але про ці сервіси не дуже добре відзиваються ....дорого і не завжди добре... ще є на навроцького на щирецькій як на південний їхати з кульпарківської. Але якщо в тебе форсунки з керамічними вставками то на ультразвук не можна...тоді миють хімією на стенді. Добрий професійний стенд був а може ще є на автофірмі "Орлан" бувше Совтрансавто як на Силікатну їхати. Там в основному грузовики робили але і легкові також.

5. orra

orra Active Member

audi 100
    пропуски запалювання можуть бути з багатьох причин. позвони 0976609159 Володя, він на тих моторах зуби з'їв.

6. patruk

patruk Новачок

Дуже дякую за допомогу!!!:hi:

7. patruk

patruk Новачок

Вам теж дуже вдячний!!! Буду дзонити.

Поділитися цією сторінкою

а де твій аватар? :)