прошу поради )

Тема у розділі 'Тюнінг, косметика і звук', створена користувачем KriLaN, 20 вер 2009.

1. KriLaN

KriLaN Початківець

VW Golf III 1.8
    Клубна карта:
    000048
    збираюсь зібрати нормальну аудіо систему ! план такий : магнітоли не буде ! є ноут або Ipod -> підсилювач (VTREK EP4200 4-канали) -> (Dragster DME 661 з твітерами) -> ? а от шо до того підібрати з сабів та середньої полоси я не знаю !

2. Siko

Siko Active Member

1
    Про голову - погана ідея.
    Як закріпити ноут в машині? Чи залишити купу проводів по салону? Заряд ноута - 4 год (максимум в ідеалі), а що далі? зарядка? знову ж таки провода в салоні.
    ІМХО - троха колхозно буде...

3. KriLaN

KriLaN Початківець

VW Golf III 1.8
    Клубна карта:
    000048
    to Siko ну типу я вже все майже зробив стосовно проводки ! ноут Asus EEE 701 місця як такого не займає ))))) великий його + шо у нього живлення 9 V зарядку до нього сам зробив за 5 грн ) а стояти буде тамже ж де і голова колись жила )

Останнє редагування: 20 вер 2009
  4. Siko

Siko Active Member

1
    Тобто стаціонарно в машині? без виносу і кабелів?

5. KriLaN

KriLaN Початківець

VW Golf III 1.8
    Клубна карта:
    000048
    :yes: да-да-да )) тобто я часто користуюсь новтом і тому виникла ідея створення кріплення його у машині ) зара якраз іще доробляю сам механізм так щоб його було зручно знімати ! а так то він суперсько вмостився )) і на відміну від звичайного DVD програвача з нього шей можна буде і в неті висіти ))))ну і взагалі є ідеє шоб на нього ше шось повішати )))))) ну але про то пізніше ):gamer:

тут просто вирішив попитати про аудіо систему оскільки салон доробляю і шось не дуже хочеться потім його знову розбирати ! а про салон то взагалі епопея яку потім опублікую ) а мо навіть і цю тему переіменую тай розповм ))

6. Siko

Siko Active Member

1
    А куда дирка від нього дінеться. Ідея класна. Хотілось би глянути на це вживу. Кріплення не заважає управлінню обдувом? дефлектоорам?
    А мо фотки маєш тої справи? цікаво де в панельці мона нетбук запхати...

7. KriLaN

KriLaN Початківець

VW Golf III 1.8
    Клубна карта:
    000048
    постараюсь шось пофотати коли поставлю )) управлінню не заважатиме а от дома дифлекторами прийдеться на час перегляду фільмів пожертвувати :D:D:D:D

8. Siko

Siko Active Member

1
    Я думаю що всім цікаво буде глянути...
    Чекаємо на фотозвіт, а ще краще - приїжджай на зїзд. Роздивимось, обмацаєм той девайс...

9. KriLaN

KriLaN Початківець

VW Golf III 1.8
    Клубна карта:
    000048
    та я раз був ! а то тепер просто не виходить бо салон доробляю поки морози не настали )) а час є тіко пт-нд (

10. Bosh

Bosh Місцевий

VW B3 2.0 9A був
    VW B5 1.6 AHL був
    Клубна карта:
    000039
    А чому не хочеш поставити повністю систему Dragster??? Там і середина нормальна і саби так нічого:music:

11. KriLaN

KriLaN Початківець

VW Golf III 1.8
    Клубна карта:
    000048
    я тіки за ! я ж написав шо не знаю шо саме ! який саб яку середину ! скиньте хоч якісь моделі номера ! дяк наперед ) драгстер мені нра навіть дуже )

12. Bosh

Bosh Місцевий

VW B3 2.0 9A був
    VW B5 1.6 AHL був
    Клубна карта:
    000039
    Завітай до Ігоря на "Галицьке Перехрестя", в нього великий вибір Dragster-ів і порадить добре! Діють хороші знижки і навіть дає на деякий час випробувати саб, якщо не підійде обмінює на інший. Я брав в нього (на колишнє авто) Dragster DS-632 (під підсилювач) - залишився задаволений. А ще до саба раджу взяти окремий підсилювач (моноблок)

13. Siko

Siko Active Member

1
    В мене так стоїть. Суперзвук. навіть при штатній акустиці. (в мене 4 динаміка і 4 пищалки по парі в кожну дверку)

14. Bosh

Bosh Місцевий

VW B3 2.0 9A був
    VW B5 1.6 AHL був
    Клубна карта:
    000039

15. Siko

Siko Active Member

1
    Сорі, заговорився...
    Наступного разу обовязково буду і покажу все наяву.
    Саб в мене МАГНАТ. Точно не знаю моделі. Корпусний, фазоінверторний (з дзюркою шоб повітря виходило), кабелі - Комплект за 150гриваків і підсилювач-моноблок 2х300 і 1х600 відповідно. Бошман(теж модель напамять не знаю).
    Всього 430 грн за саб
    100 уо (515 грн) - усіл, кабеля і установка-настройка на "перехресті"
    Система - заводська, але ІМХО - мні більше не тре. Звук попросив настроїти на якість а не на гучність. Довольний як слон.

16. Bosh

Bosh Місцевий

VW B3 2.0 9A був
    VW B5 1.6 AHL був
    Клубна карта:
    000039
    Ааааа, значитиь в Тебе заводська музика в дверках, тільки підсилена сабом! В мене то саме! Підсилювач Dark Blu (4-х канальний) і саб Deep Blu 12. :music:

17. Siko

Siko Active Member

1
    І норм грає. ІМХО - Нраїцца, насяльніка.

18. MARTINI

MARTINI Добрий Адмін

Seat Leon 2.0 FSI, 2006
    Клубна карта:
    000111
    А ноут перегріватися не буде в закритому просторі? І як той АСУС переживе постійні вібрації? Гольф - машина далеко не комфортна, якшо комп не розрахований на роботу в екстремальних умовах, шоб він часом не розсипався нафік ...

19. Kam@toZ

Kam@toZ Місцевий

VW Jetta 2 1.8 RF 2e2
    KHS DH 50 Fetish
    Клубна карта:
    000088
    харду прийде кирдик (головка не витримає наших ям)

20. Siko

Siko Active Member

1
    Тобто не все так просто?
    Який вихід? SSD хард. (так, для себе цікавлюся)

Поділитися цією сторінкою

а де твій аватар? :)