Прошу порадити як самому ставити центральний замок

Тема у розділі 'Електрика і сигналізації', створена користувачем Дімон, 23 кві 2008.

1. Дімон

Дімон Active Member

SEAT Toledo 1.8 mi 1993
    Люди добрі підкажіть хто ставив сам центральний замок, бо от купив собі таку цяцю (універсальний) а як пооставити не знаю, блін лепетрики в Києві хочуть за роботу 200 грн тобто 50 грн дверка, жаба давить я за замок заплатив 70 грн а за роботу 200 :shock: то жирно :sad: Короче хочу поставити сам як шо і куди підключати ненаю :sad:

2. scirocco

scirocco Аксакал

VW Scirocco GT 1988 KR VW Scirocco GL 1982 EG VW Mazda 3 MPS 2009 VW UAZ 469 VW GAZ 69 and others vw's
    Клубна карта:
    000001
    Відповідь: Центральний замок

Я думаю, що по 50 грн то нормально, я б не парився - там треба годину наморочитися тільки з фіксуванням соленоїда, а вже не кажу про дверні карти, проводку ітд.

3. Дімон

Дімон Active Member

SEAT Toledo 1.8 mi 1993
    Відповідь: Центральний замок

ну з картами в мене проблем нема там 4 самонарізи, а от шо куди підклюсати і як ставити той соленоїд.... та шкода 200 гривасиків :haha:) а покулупатися сам я люблю :)

4. Олег М.

Олег М. Аксакал

VW Scirocco 16V GTX 1991, VW Scirocco mk1 1979 16V, VW Colf-1 Cabrio 1989, VW Golf Country 16V, VW Scirocco GTE mk1
    Клубна карта:
    000001
    Відповідь: Прошу порадити як самому ставити центральний замок

Якщо маєш досвід в електриці чи електроніці то поставиш без проблем трохі підчитавши літературу, а в іншому випадку не раджу заморочувати голову.

5. Дімон

Дімон Active Member

SEAT Toledo 1.8 mi 1993

ну як тобі сказати досвід :) електропідйомники поставив сам :) з задніми ліхтарями розібрався тоже сам (було наплутано до ужаса) а того просто ніколи не ставив, тож треба до сигналки підєднувати тому і сам так на абум боюся...

6. Pol

Pol Super Moderator

VW POLO ClassiC 1.6 98 (1F)

кароче .
    прути від солеків повинні йти вертикально.
    Дай точну марку сигналки а ше краще схему сигналки і я тобі накидаю як то всьо має бути. а покишо відкрий інструкцію до замків там повинно бути написано на всім понятном язике (китайськом) як їх закріпити шоб вони механічно відкривали.

7. Олег М.

Олег М. Аксакал

VW Scirocco 16V GTX 1991, VW Scirocco mk1 1979 16V, VW Colf-1 Cabrio 1989, VW Golf Country 16V, VW Scirocco GTE mk1
    Клубна карта:
    000001

Ну тоді бери в руки інструкцію від сигналки і вперед до роботи! Гадаю, що розберешся.

8. Дімон

Дімон Active Member

SEAT Toledo 1.8 mi 1993

Замки якысь Добарман брав в метро інструкції я відсутня. Сигналка старенький Мангуст, купив машину вже з нею :sad: схеми нема на брилку написано 12вольть, частота 433,92 мегагерца

9. Sasa

Sasa Аксакал

Country Power
    Клубна карта:
    000481

Я ставив собі сам. Нічго складного там нема. При знятті з охорони сигналка короткочасно подає на 2 спеціальні свої виводи + і - , при постановці на охорону полярність виводів міняється навпаки.
    Ставити легко - приміряєш замок в дверці так шоб він стояв вертикально і скло опущеного вікна об нього не терлося, сверлиш 2 дирки і притягуєш самонарізами. В комплекті ідуть тяги які ти вигинаєш правкогубцями як хочеш і спеціальними крепіжами (які теж в комплекті) прикручуєш до штатної тяги яка йде від кнопки до замка.
    Повторюю - важкого нема нічого абсолютно!

10. Дімон

Дімон Active Member

SEAT Toledo 1.8 mi 1993

ок дякую буду порбувати треба лише розыбратися з проводами :)

11. jaszczur

jaszczur Active Member

mk3 tdi 1z DIESEL POWER ;)

сюди є лінк на швидко http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?t=112236 (щоб зйомки цих сіє висвітлили у великому розмірі клікній в нього), на жаль по полску,прзетлумацзис тобі те я можу щойно завтра бо я іду зараз до роботи, хіба, що з того скористуєшся http://www.ukrindustrial.com/translate/

• Подобається Подобається x 1
  12. Дімон

Дімон Active Member

SEAT Toledo 1.8 mi 1993

Дякую друже jaszczur я непогано знаю Польску :) перекладати не потрібно :haha:

13. Дімон

Дімон Active Member

SEAT Toledo 1.8 mi 1993

Замок поставив темку мо7на закривати :) всім спасибі

Поділитися цією сторінкою

а де твій аватар? :)