Люди добрі підкажіть хто ставив сам центральний замок, бо от купив собі таку цяцю (універсальний) а як пооставити не знаю, блін лепетрики в Києві хочуть за роботу 200 грн тобто 50 грн дверка, жаба давить я за замок заплатив 70 грн а за роботу 200 :shock: то жирно Короче хочу поставити сам як шо і куди підключати ненаю
Відповідь: Центральний замок Я думаю, що по 50 грн то нормально, я б не парився - там треба годину наморочитися тільки з фіксуванням соленоїда, а вже не кажу про дверні карти, проводку ітд.
Відповідь: Центральний замок ну з картами в мене проблем нема там 4 самонарізи, а от шо куди підклюсати і як ставити той соленоїд.... та шкода 200 гривасиків ) а покулупатися сам я люблю
Відповідь: Прошу порадити як самому ставити центральний замок Якщо маєш досвід в електриці чи електроніці то поставиш без проблем трохі підчитавши літературу, а в іншому випадку не раджу заморочувати голову.
Відповідь: Прошу порадити як самому ставити центральний замок ну як тобі сказати досвід електропідйомники поставив сам з задніми ліхтарями розібрався тоже сам (було наплутано до ужаса) а того просто ніколи не ставив, тож треба до сигналки підєднувати тому і сам так на абум боюся...
Відповідь: Прошу порадити як самому ставити центральний замок кароче . прути від солеків повинні йти вертикально. Дай точну марку сигналки а ше краще схему сигналки і я тобі накидаю як то всьо має бути. а покишо відкрий інструкцію до замків там повинно бути написано на всім понятном язике (китайськом) як їх закріпити шоб вони механічно відкривали.
Відповідь: Прошу порадити як самому ставити центральний замок Ну тоді бери в руки інструкцію від сигналки і вперед до роботи! Гадаю, що розберешся.
Відповідь: Прошу порадити як самому ставити центральний замок Замки якысь Добарман брав в метро інструкції я відсутня. Сигналка старенький Мангуст, купив машину вже з нею схеми нема на брилку написано 12вольть, частота 433,92 мегагерца
Відповідь: Прошу порадити як самому ставити центральний замок Я ставив собі сам. Нічго складного там нема. При знятті з охорони сигналка короткочасно подає на 2 спеціальні свої виводи + і - , при постановці на охорону полярність виводів міняється навпаки. Ставити легко - приміряєш замок в дверці так шоб він стояв вертикально і скло опущеного вікна об нього не терлося, сверлиш 2 дирки і притягуєш самонарізами. В комплекті ідуть тяги які ти вигинаєш правкогубцями як хочеш і спеціальними крепіжами (які теж в комплекті) прикручуєш до штатної тяги яка йде від кнопки до замка. Повторюю - важкого нема нічого абсолютно!
Відповідь: Прошу порадити як самому ставити центральний замок ок дякую буду порбувати треба лише розыбратися з проводами
Відповідь: Прошу порадити як самому ставити центральний замок сюди є лінк на швидко http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?t=112236 (щоб зйомки цих сіє висвітлили у великому розмірі клікній в нього), на жаль по полску,прзетлумацзис тобі те я можу щойно завтра бо я іду зараз до роботи, хіба, що з того скористуєшся http://www.ukrindustrial.com/translate/
Відповідь: Прошу порадити як самому ставити центральний замок Дякую друже jaszczur я непогано знаю Польску перекладати не потрібно
Відповідь: Прошу порадити як самому ставити центральний замок Замок поставив темку мо7на закривати всім спасибі