Прошу порадити як змінити ричаги в B-5

Тема у розділі 'Ходова і кузов', створена користувачем Vik, 5 сер 2009.

1. Vik

Vik Початківець

VW Passat B-5 2004
    Як поминяти пильники в В-5 ,,,
    знимати верхни ричаги чи нижни ...??????
    И ше ( як поминяти передний верхний ричаг ) стойку нада знимати ??????

2. lugnik

lugnik Початківець

B-5 1.8 т
    Пильник кулака чи стойки? щоб поміняти верхні ричаги потрібно збити всі шарові і разом зі стойкою зняти... мені так робили.:nea:

3. Mike

Mike Початківець

Passat B5
    Щоб поміняти верхній передній ричаг, треба вибити шарові верхніх ричагів (нижні не треба рухати), і зняти цілу стойку з ричагами, так легше поміняти, і обов'язково не забудь, коли будеш ставити новий, то затягати його сторону (де сайлентблок) в певному положенні, як написанов книжці (47мм), сам міняв недавно.

4. lugnik

lugnik Початківець

B-5 1.8 т
    А то як? будь добрий розкажи детальніше

5. Mike

Mike Початківець

Passat B5
    Давай я вдома знайду якусь фотку, і потім напишу

6. Mike

Mike Початківець

Passat B5
    Привіт, щось ніяк не можу вставити фотографію, тому, розказую так, значить відкручуєш і вибиваєш болт, який тримає шарові верхніх ричагів і вибиваєш ці шарові, далі відкручуєш болт, який тримає внизу стойку (прикручений до нижнього переднього ричага), далі відкриваєш капот і відкручуєш 3 болта, які тримають верх стойки і витягуєш всю стойку разом з верхніми ричагами. Потім просто, відкручуєш ричаги і ставиш нові, тільки обов'язково, коли будеш затягувати болти кріплення ричагів до кронштейна (сторона ричага де сайлентблок), необхідно виставити ричаги в певному положенні і аж тоді затискати болти, значить ВІДСТАНЬ МІЖ ПЕРЕДНЬОЮ КРОМКОЮ КРОНШТЕЙНА І РИЧАГОМ МАЄ БУТИ 47мм. Далі все збираєш в зворотньому порядку.
    Ось ніби все, якщо щось незрозуміло, то пиши, постараюсь пояснити.

Поділитися цією сторінкою

а де твій аватар? :)