просочується тосол на блоці

Тема у розділі 'Двигун, підкапотний простір', створена користувачем AndriyKo, 2 лис 2013.

1. AndriyKo

AndriyKo Active Member

Golf 2 1.3
    Golf 3 1,8 ABS продано
    Доброго вечора!!!! Друзі біда, сьогодні вирішив помити двигун, відкрив капот, а з прокладки (між блоком та головкою) потьок тосолу!!! помив двигун, чистенький.... проїхав в гараж, в прокладка мокра. масла в бачку я небачив і коли витягую щуп, теж нічого окрім чистенького масла.... що робити в такому випадку і чи можна (варто) їздити з тамм????

2. SUS2810

SUS2810 Active Member

VW GOLF III 1.4 AEX
    прокладку під заміну, не вагаючись і не зволікаючи!

3. AndriyKo

AndriyKo Active Member

Golf 2 1.3
    Golf 3 1,8 ABS продано
    мда весело..... що ще варто замінити при такому вскритті??

4. kym

kym Аксакал

a 100
    Не спіши знімати ГБЦ. На зовні блоку тосол попасти не може... в циліндри може. Прокладка ззовнв дуже сильна і її туди проравати майже неможливо. Витирай все і дивись звідки гонить тосол

5. AndriyKo

AndriyKo Active Member

Golf 2 1.3
    Golf 3 1,8 ABS продано
    після того як помив, усе файно висохло...... ніде нічого мокрого небуло. проїхав 7 км
    відкриваю капот, трошки мокро на прокладці прибризно під 3 свічкою.

6. Sasa

Sasa Аксакал

Country Power
    Клубна карта:
    000481
    міняти вроді нічого не обовязково, хоча як мотористу завозиш то він каже що тре капіталку зразу робити. Кажуть що обовязково головку шліфувати

7. AndriyKo

AndriyKo Active Member

Golf 2 1.3
    Golf 3 1,8 ABS продано
    питаю чи потрібно ще щось міняти, бо компресія внормі, масла приблизно 200 грам на 8000 км, а вот тиск масла слабеньки(((

8. kym

kym Аксакал

a 100
    Дивись на чорний пласмасовий фланець яки до голови прикручений.... напевно в ньому тріщина - слабе місце

9. AndriyKo

AndriyKo Active Member

Golf 2 1.3
    Golf 3 1,8 ABS продано
    сьогодні зранку усе гарно повитирав, приїхав на роботу ніби сухо, побачимо що буде вкінці дня!

10. AndriyKo

AndriyKo Active Member

Golf 2 1.3
    Golf 3 1,8 ABS продано
    таки тече з прокладки( проїхався , дав трошки нагрузки (160 км\год) відкриваю капот, а там потьоки з прокладки. на смак солодке.

11. AndriyKo

AndriyKo Active Member

Golf 2 1.3
    Golf 3 1,8 ABS продано
    друзі, підкажіть як далі діяти......ато мені якось страшно їздити!

12. bass

bass Аксакал

Був VW Passat B4 Variant (ADZ)1.8 (35I) Automat, Була Audi Avant A6C5 2.5TDI(AKN)
    Клубна карта:
    000073
    Як що робити? Ремонтувати звичайно. Може прокладка дефектна, а може дісно трійник патрубка (я так і не зрозумів чи ти його перевірив). Їдь і міняй прокладку ГБЦ, не така товже і дорога апіріція, дорожче буде якшр так будеш кататися.

13. AndriyKo

AndriyKo Active Member

Golf 2 1.3
    Golf 3 1,8 ABS продано
    тече з прокладки в четвер буду проводити вскритіє. що походу діла замінити також??? бо мене ще насторожує слабкий тиск масла (міряв тиск в головці, на холостих 0,5) компресія внормі, масла від заміни до заміни 200 грам

14. kym

kym Аксакал

a 100
    Не може текти з прокладки ГБЦ... хіба тріщина в головці або в блоці.... шукай добре де тече. Якщо пробиває прокладку по воді тоді в маслі тосол має бути... масляні канали ближче до тосолу ніж краї головки.

15. AndriyKo

AndriyKo Active Member

Golf 2 1.3
    Golf 3 1,8 ABS продано
    чи можливий такий варіант що послабились болти на головці ??? тому що, мокра прокладка і від неї далі потьоки вниз....впринцепі завтра будем проводити вскритіє.
    (зроблю фотозвіт)

16. kym

kym Аксакал

a 100
    Не можливий . Якщо болти послабились то пропаде компресія, розпредвал наперекос рветься ремінь... двигун гримить як ведро з цвяхами. Ще раз кажу шукай звідки тече... тече десь зверху і затікає на прокладку бо вона має бортік. Візьми і просто поміняй пласмасовий тройник і подивись чи тече а потім вирішуй що робити. А взагалі поїдь до других майстрів.... нормальний моторист найде звідки тече.

17. WANTED

WANTED Місцевий

VW Golf mk2 1.8 GU Pierburg 2E2 1991, Fire and Ice remake
    В мене на гольфі було таке ж, думав, що прокладка під клапанною кришкою, а виявилося, що то прокладка вхідного колектора, все на ньому було мокро, двигун нагрівався і увесь сморід йшов в салон, після заміни даної прокладки все стало супер. Можливо і тут схожа ситуація.

18. AndriyKo

AndriyKo Active Member

Golf 2 1.3
    Golf 3 1,8 ABS продано
    [​IMG][​IMG][​IMG]

під тройником сухо!!!!!!! вот фото звідки воно тече!

19. AndriyKo

AndriyKo Active Member

Golf 2 1.3
    Golf 3 1,8 ABS продано
  20. Sasa

Sasa Аксакал

Country Power
    Клубна карта:
    000481
    Я пропоную везти Куму. Якщо він знаходить в чому справа і прокладка не винувата - ти платиш за роботу. А якщо він все-таки міняє прокладку бо вона пошкоджена то він робить це задарма і відшкодовує гроші на дорогу. :)

Поділитися цією сторінкою

а де твій аватар? :)