Всім привіт! Одним словом прошу вашої допомого! ____________________________________ Хочу виточити проставки 4*100. Матеріал купив (на торпедо), а от токаря толкового і саме головне дешевого наможу знайти! Так, от, допоможіть знайти людину, яка може виточити шайби ______________________ P.S-і ше одне питаннячко: "Від якого авто треба, чи правильніше сказати підходять болти з довжиною та різьбою під ті проставки (2,0мм + катки) та дирки"?????
чоловіче,який токар????там в міліметрах одна помилка-і диск літає.ліпше не ставити таке.крім того має бути направляюча на ступицю,а не шайба(шайба-то до 5мм)більше 6мм--проставка. Я поставив проставки російського виробника-Вектор-16мм з болтами 45мм.На диски R17 8J.маю фотки,можу викласти.маю тел хлопця що прислав.оперативно,по Нова Пошта,наложкою.Пара-50 баксів,болти всі-320гр.Вигляд-бомба)))пишіть в приват,хто хоче
Як цікавився тим питанням, то порадили мені тут http://prostavka.prom.ua/ тільки ціни в них кусаються. Виточити буде дешевше, та і якщо це проставки, то там нічого складного немає, єдине мають бути чітко дотримані розміри, якщо маєте креслення, тоді можу попитати скільки буде це коштувати, знайомий токар є.