Провірка маслонасоса

Тема у розділі 'Двигун, підкапотний простір', створена користувачем Yur, 29 лип 2008.

1. Yur

Yur Місцевий

MAN F2000 19.403 Commander
    Народ підскажіть будь-ласка де у Львові можна провірити на СТЕНДІ маслонасос??? Але щоб толково, і нормально перевірили. І скільки це обходиться!!! Завчасно дякую.

2. Markell

Markell Super Moderator

Mk2 KR
    Відповідь: Провірка маслонасоса

Його на стенді ніхто не перевіряє, і я не чув про стенди для перевірки масл. насосів. Перевіряється він шляхом діставання з мотора і візуального огляду з заміром зазорів і люфту на шестернях. Номінальні зазори і люфти вказані в мануалах по ромент того чи іншого двигуна, якшо фактичні їх перевищують-масл. насос під заміну. А ше перед установкою назад масл. насос треба гарно помити і перевірити щоб редукційний клапан до кінця закривався.

• Подобається Подобається x 1
  3. scirocco

scirocco Аксакал

VW Scirocco GT 1988 KR VW Scirocco GL 1982 EG VW Mazda 3 MPS 2009 VW UAZ 469 VW GAZ 69 and others vw's
    Клубна карта:
    000001

На стенді ніхто такого не робить. Перевіряється насос двома способами

1. відкручується датчик низького тиску, туди вкручується прийомний патрубок масляного манометра
    2. знімається насос і мікрометром перевіряється рівень зносу. Також візуально оглядається перепускний клапан.

4. Yur

Yur Місцевий

MAN F2000 19.403 Commander

A як його візуально перевірити??? В мене думка що масло і тікає через зношення редукційного клапану. Тобто в корпусі уже є виробітка (це моє припущення) і масло протікає між стінкою корпусу і стінкою клапану.
    як його провірити, має натискатися чи мертво стояти?

5. scirocco

scirocco Аксакал

VW Scirocco GT 1988 KR VW Scirocco GL 1982 EG VW Mazda 3 MPS 2009 VW UAZ 469 VW GAZ 69 and others vw's
    Клубна карта:
    000001

щоб не повторятися, дам лінк

Поділитися цією сторінкою

а де твій аватар? :)